Kb. két hete nagy sikert aratott nálunk is, meg a világ többi részén is az a sztori, hogy Dél-Afrikában egy 8 éves kisfiú műlakodalmon elvett feleségül egy 61 éves nőt. Bár a frigy jogilag érvénytelen, az érdeklődés akkora volt a történet után, hogy most máris itt a folytatás, nem pepecseltek vele annyit, mint az Avatar 2-vel. Remélhetőleg a kissrác és családja látott valamennyi pénzmagot is az ismételt szereplésből: a házaséletről készült újabb fotókat a képre kattintva nézheti meg, alább pedig a fiú, Sanele Masilela nyilatkozatait idézzük.

„Az esküvő napja csodálatos volt, pont úgy sikerült, ahogy előre elképzeltem” – mondja most utólag a kissrác. „A barátaim szerint nagyon vicces volt, hogy megházasodtam, de most tényleg férjnek érzem magam” – tette hozzá. Hogy egy 8 éves kissrác mitől érzi magát férjnek, vagy hogy honnan tudja, hogy a férjek mit éreznek, az szerencsére nem derül ki. Mindenesetre megnyugtathatjuk a kedélyeket, az ifjú pár nem lakik együtt, Masilela a szüleivel lakik továbbra is, feleségét, a 61 éves Helen Shabanagut csak néha áthívják vacsorára, amint az a képeken is látszik.

Az eredeti sztoriban meglehetősen homályos volt egyébként, hogy pontosan miért is volt szükség erre az egész cécóra, ami úgy mellesleg utólag világhírűvé tette a kisfiút. Most kicsit jobban elmagyarázta, hogyan is áll a dolog a halott nagypapával, bár túl sok logikát ettől az érveléstől sem szabad várni. „Egy olyan fényképen keresztül lépett velem kapcsolatba, ami anyukám esküvőjén készült. Különleges a kapcsolat nagypapám és köztem, mert engem róla neveztek el. Azt mondta, hogy látta a képet, és hogy szomorú, hogy neki soha nem volt ilyen szép esküvője, ezért megkért engem, hogy házasodjak meg én. Helent választottam, mert szeretem.”