Gyakran  furcsa módszereket alkalmaznak a nők, ha egy férfi megszerzése és megtartása a cél. Összegyűjtöttük a legáltalánosabb trükköket, amikkel a magukat krízishelyzetben érző nők be szoktak próbálkozni a pasiknál. Hangsúlyozzuk, a jelenség nem általános, nem minden csaj ilyen elvetemült, de szinte mindenkinek van egy ilyen ismerőse.

Szexszel

Van az a mondás, miszerint egy pasit megfogni és megtartani sem nehéz, csak főzni kell tudni és jól szopni. Egyesek szerint nem is kell ennyire túlkomplikálni, elég, ha csak jól szop a nő. Nos, ezt a javaslatot igen csak sokan gondolják komolyan és hiszik azt, hogy lévén a férfi ösztönlény, mindössze arra van szüksége, hogy kielégítsék, amikor csak ő akarja. Egy szexuális kapcsolatban tényleg így van, de amint a férfi érzelmileg is érintett a dologban, bármennyire is fontos számára a testiség, nem ez lesz az első az elvárásai közt. Felesleges hát bevállalni olyan dolgokat is az ágyban, amiket egyébként nem szeretünk csinálni, nem kell akkor is a felajzott szeretőt játszani, amikor semmi kedvünk a hancúrhoz, és főleg hülyeség felajánlani szexuális szolgáltatásunkat szakítás után, hogy ezzel tartsuk mégis magunk mellett a férfit.

„Klaudia viselkedése akkor változott meg teljesen, amikor arra hivatkozva, hogy a kapcsolatunk elfáradt, lezártam a dolgot” – mesélte a 36 éves Ottó. „Onnantól kezdve nem telt el nap, hogy ne hívott volna át dugni, annak ellenére, hogy az utolsó időszakban volt, hogy havi egyszer engedett magához. Eleinte engedtem is a csábításnak, nem volt senkim, a szex meg mindig jól esett, és hát ilyen alkalmakkor is meglepetések értek, addig soha nem akarta popsiba, szakítás után már azt is engedte. Lassan megértettem, mire megy ki a játék, úgyhogy teljes mértékben visszakoztam, végül minden kapcsolatot megszakítottam vele. Tényleg meggyőződése volt, hogy szexszel majd vissza tud szerezni.”

Hazugsággal

Sok önértékelési zavarral küzdő nő talál ki magának olyan világot, ami vonzó lehet egy pasi számára. Hallottunk már olyanról, aki egy közértben dolgozott eladóként, de vezető beosztást kamuzott az új pasijának, volt, aki albérletben lakott, de azzal etette a pasiját, hogy a saját lakásáról van szó, és olyan is akadt, aki halálos betegséget hazudott be, hogy a férfi mellette maradjon. Ezek a dolgok viszont egy idő után úgyis kiderülnek, főleg, ha a pasi ráharap a csalira, és teljes részese lesz a nő életének.

„Annamariba szerelmes voltam. Nem azért voltam szerelmes belé, mert azt állította, milliókat örökölt, amiket majd 25 éves korában kap meg, hanem önmaga miatt. Vagyis, mint később kiderült, amiatt, amit ő mutatott magából” - írta a 29 éves Álmos. „Már az esküvőre készültünk, amikor kiderültek a hazugságai (a szülei által). Se örökölt milliók nem voltak, se diploma, szinte semmi, amiket mondott magáról. Szakítottam vele, mire megkaptam, hogy csak a pénzére fájt a fogam."

Teherbeeséssel

Talán a legősibb pasifogó trükk: teherbe esni. Szerencsére ez a módszer már kezd kimenni a divatból, legfőképp azért, mert elég sokan megszívják vele. Régebben a férfinak kutya kötelessége volt elvenni a lányt, ha már egyszer felcsinálta, ezt kívánta meg a társadalom és a család is, ám ma már szinte bármiféle etikai és jogi következmény nélkül le lehet lépni a terhes asszony mellől. A lebabázott anya pedig nemcsak egyedül marad a gyereknevelés terhével, de évekbe telhet neki az is, hogy behajtsa a gyerektartást – ha egyáltalán sikerül neki. Ennek ellenére még mindig vannak, akik ezzel a megoldással próbálkoznak. Vannak, akik attól sem riadnak vissza, hogy óvszert lyukasszanak.

Olvasónk, a 26 éves Dénes fél éve járt össze egy lánnyal, akivel már a kapcsolat elején közölte, hogy nem akar komolyabbat, ez a dolog csak a szexről szól. „Gina ennek ellenére úgy gondolta, behúz engem a csőbe. Azt hazudta, szed fogamzásgátlót, aztán mégis bejelentette, hogy terhes és hogy meg akarja tartani. 21 éves volt akkor, életében nem dolgozott, szerintem így akart beleülni a jólétbe, amit én már akkorra megteremtettem magamnak. Hangsúlyozom, soha még csak moziba sem vittem el, csak szexeltünk, és mindenki ment a maga dolgára. Ezek után el akarta vetetni magát feleségül. Felkerestem az anyját, elmondtam neki, mi a helyzet és hogy én nem akarom a gyereket. Szerencsére az asszony is így gondolta, nagyon kiosztotta a lányát, akiről végül az is kiderült, nem én voltam neki az egyetlen, úgyhogy a franc se tudja, kitől lett volna az a gyerek.”

Zsarolással

A nők egyik legnagyobb fegyvere a zsarolás, legyen az érzelmi vagy bármilyen. Vannak, akik képesek nagyon messzire is elmenni ezen a téren. A legáltalánosabb az öngyilkossággal való fenyegetés, de ahogyan az az alábbi olvasói levélből is kiderül, titkok sincsenek jó helyen egy elhagyott nőnél.

„Kinga volt az egyetlen ember, akinek elárultam, hogy egyszer kipróbáltam már pasival is. Amikor elhagytam, annyira bedühödött, hogy azzal kezdett zsarolni, ha nem próbáljuk meg még egyszer, akkor elmondja ezt a haverjaimnak és anyáméknak. Kétségbeesésemben többször is leültünk megbeszélni a problémáinkat, több alkalommal is szex lett a vége, amit kierőszakolt, de semmivel nem lett jobb a helyzet. Végül ő is belátta, hogy ez már a vég” – mesélte a 32 éves Ferenc.

Könyörgéssel

Egy reményét vesztett nő a méltóságát is képes aláásni, ha a szerelemről van szó. Semmi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy sokan képesek könyörögni is azért, hogy a férfi mellettük maradjon. Mindent megígérnek, akár nyilvánosan is, önmegalázásuk pedig gyakran annyira sokkolja a pasikat, hogy sajnálatból esetleg még esélyt is adnak a kapcsolatnak.

„Kati hetekig írta nekem a leveleket, szívszaggató volt olvasni a sorokat. Annyira megsajnáltam, hogy kétszer-háromszor még találkoztam vele, de már teljesen idegen volt számomra. Megint elhagytam és minden kezdődött elölről. Már nemcsak privát leveleket írt, hanem a Facebookon könyörgött az üzenőfalamon. Le kellett tiltanom mindenhonnan, mert már a haverok is ezzel oltottak. Kati később amúgy pszichiátriára került, most nem tudom, mi van vele” - osztotta meg történetét Károly.