18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mogyorózást kapott a csajától a bebukott házipornó-kísérletért

2013.05.02. 15:12

A szexrovat nemrég közölt összeállítást arról, hogy ha az ember házipornó-készítésre szánja rá magát, hogyan lásson neki. A fenti videón látható brazil srác gyakorlatilag az összes szabályt megszegte, és elég látványosan pórul is járt emiatt: az az ötlete támadt ugyanis, hogy titokban lefilmezi, ahogy szeretkezik a barátnőjével, és ki tudja, végülis mi lett volna a sorsa a felvételnek. A fiú annyira ostobán rejtette el azonban a kamerát, hogy a lány szinte azonnal kiszúrta azt, és le is esett neki a tantusz, hogy mire ment ki a játék.

Megérdemelte a srác a verést?

 • 1826
  Érdemelt valamit, de azért ez túlzás
 • 1625
  Igen, remekül kiosztotta a csaj
 • 948
  Nem érdemelt semmit
 • 849
  Igen, többet is megérdemelt volna

Persze a netre feltöltött, spontánnak beállított videókkal kapcsolatban mindig fennáll a lehetősége annak, hogy igazából megrendezett jelenetről van szó, de ebben az esetben a lány erőszakos reakciója és a srác fájdalomtól elcsukló hangja elég igazinak tűnik. Hajtépésen és pofonokon kívül a fiatalembernek elég kemény mogyorózást is ki kell állnia, becsületére legyen mondva, hogy szinte nem is védekezik, végig gyakorlatilag egy ujjal sem nyúl a lányhoz, aki éppen akkor válik a barátnőjéből az exévé. Ha jól értjük a végkifejletet, a csaj bosszúja azzal teljes, hogy magával vitte a srác kameráját, és a fiú megaláztatásait feltöltötte a Youtube-ra.