Egy korábbi írásukban azt a témát feszegettük, hány szexpartner az elfogadható mennyiség a nőknél, az olvasói szavazatokból pedig kiderült, hogy a többség szerint ugyan teljesen mindegy az előélet, nagyon sokan vannak azon a véleményen is, hogy 5-10 skalp felett már kínos a dolog. A ribancnak beállított nőket egy felmérés szerint még a hasonló cipőben járó nők is kerülik, na de mi a helyzet a puncivitéz férfiakkal? Hozzájuk hogyan viszonyulnak a csajok? Erre a kérdésre keresve a választ kérdezgettük olvasóinkat. Úgy tűnik, hogy bár a legtöbben nem fogják menekülőre a dolgot, ha kiderül, hogy választott pasijuk rengeteg csajjal lefeküdt már élete folyamán, a nők onnantól kezdve próbálják nem nagyon beleélni magukat a helyzetbe, és nem várnak többet az illetőtől. Sőt, van, aki szerint ciki ma már a skalpvadászat a férfiaknál is.

"Én úgy gondolom, hogy míg a kalandor lányokat a pasik kerülik, és inkább normális értékrenddel bíró nőkkel kötik össze az életüket, azért a numerát nem hagyják ki a ribancokkal sem. Csak utána le is pattintják őket. Ezzel szemben a nők nem menekülnek a skalpvadász pasiktól, hiszen amióta világ a világ, elogadott, hogy a férfiak ösztönlények, mennek a farkuk után és minél több nőt szereznek meg maguknak. Ha viszont a csaj tudja, hogy a partnere ilyen, soha nem fogja biztonságban érezni magát abban a kapcsolatban. Mindig gyomorgörcse lesz amiatt, mikor vadászik tovább a pasi, még akkor is, ha a férfi adott esetben jó útra is tért" – vélekedett a 34 éves Kinga.

Egy másik olvasónk, a 29 éves Veronika két éve van együtt barátjával, de még mindig nagyon zavarja a férfi múltja: "Zoárd nagyon jó pasi, és ezt tudja is, úgyhogy korábban ki is használta az adottságait. Én hülye rákérdeztem nála még az elején, hogy hány csajjal volt, mint kiderült, több mint százzal. Sokkolt az eredmény. Azóta sokat gondolok arra, hogy vajon az utcán velem szembejövő csajjal is volt-e. Vagy a szomszéddal. A fodrászommal. Nagyon rossz érzés".

Skalpvadásznak lenni tényleg kínos?

"Én nem szoktam kérdezősködni, csak akkor, ha valakivel komolyan gondolom. De általában nekem olyanokat juttatott a sors, akik nem voltak nagy skalpvadászok, így nem tudom, zavart-e volna. Valószínűleg nem, mert én is ilyen vagyok, csak nőben" – magyarázta a 34 éves Gréta, vagyis szerinte az a jó, ha a zsák megtalálja a foltját, így nincsen értetlenkedés és ellenérzés.

"Soha nem értettem, miért nagyzolnak a faszik a numerákkal, amikor szerintem ugyanolyan ciki az összevissza dugás az ő esetükben is, mint a nőknél" – magyarázta a 32 éves Zita. "Lukról lukra járni kínos és kész, ugyanolyan ribancok lesznek tőle, mint a hasonló nők. Hangoztatni ezt meg még gyerekesebb dolog, ha komolyabb kapcsolatra vágynak, inkább maradjanak csendben, ha már szétdugták a fél várost".