Arin Andrews és Katie Hill sztoriját már korábban is megírták az újságok: a két amerikai fiatal egy transzneműeket segítő csoportban találkozott, és itt szövődött közöttük kapcsolat. Arin Andrews lánynak, Katie Hill pedig fiúnak született, de még csak 17, illetve 19 évesek, így a nemátalakító folyamatnak még nem értek a végére, mindenesetre ebben a kapcsolatban már azokat a nemi szerepeket élhetik át, amikre gyerekkoruktól fogva vágytak. Az átalakulás folyamatában azonban most egy fontos mérföldkőhöz értek: Andrews túl van melleltávolítási műtétjén.

Katie így nyilatkozott barátjáról: „nekem Arin egyszerűen csak Arin. Én mindig is a férfit láttam benne. De most, hogy megvolt a műtétje, sokkal magabiztosabb és jobban érzi magát a bőrében. Mivel én is transznemű vagyok, mindenki másnál jobban megértem őt – hogy milyen érzés ez, és hogy mennyivel teljesebbnek érzi magát így.” Ugyanezt Arin is megerősíti: „utáltam a mellemet, mindig úgy éreztem, hogy nem valók oda. Most végre jól érzem magam a bőrömben.

Mindkét fiatal Oklahoma államban, Tulsában él, és családjaik mindenben támogatják őket. Sajnos, ahogy az általában lenni szokott, a családon kívüliek kevésbé voltak megértők azzal, hogy a két fiatal min megy keresztül, ezért egyikük számára sem volt kellemes a gyerekkor, illetve az iskolába járás. Andrews két évvel fiatalabb, ő még középiskolás, Hill viszont már egyetemre jár, de a problémáknak még egyikük sem ért a végére, viszont már látszik a fény az alagút végén, hiszen mindketten egyre inkább tudnak úgy élni, hogy a külső szemlélőknek nem tűnik fel, hogy transzszexuálisak, és ebben nagy előrelépés volt Andrews melleltávolító műtétje.

Korábban a fiúként élő diák nem vetkőzhetett fürdőnadrágra sehol, hiszen titkolnia kellett, hogy pólója alatt melleket rejteget, amiket egy speciális, szűk felsőrésszel szorított le. Most viszont végre ők is járhatnak közösen strandra, mint az összes többi pár. Ezért is vállalták ezt az újabb fotózást, amiken úgy tűnik, lassanként tényleg elérik céljukat: a képeken nem is két transzszexuálist látunk, hanem egy átlagos, kedves szerelmespárt, akik élvezik a nyári vakációt. Andrews, akit korábban folyamatosan megbámultak és kiközösítettek, így írja le, milyen érzés ez neki: „most ha elmegyek strandolni vagy kondizni, szeme se rebben senkinek. Egy átlagos srácnak gondolnak. Hordhatok atlétát, amit korábban nem tehettem, vagy felső nélkül elmehetek úszni. Végre egy átlagos srác lett belőlem.