Szeretnék én is megosztani veletek egy történetet egy randihelyszínről és a folytatásról” – így kezdi Bettina meglehetősen rövid, de annál tartalmasabb levelét. A rövid sztori nem egy, hanem rögtön kettő rosszul sikerült randit mesél el. Az első természetesen annyira nem volt borzasztó, hogy elijessze Bettinát egy másodiktól, amiről viszont levélírónk már úgy menekült el. Nem véletlenül tettük a gyerekzárat erre a posztra, ha zavarja a szókimondás, most még meggondolhatja magát, ne görgessen lejjebb. Ha viszont szívesen megírná egy saját olyan randijának a történetét, ami szinte rémálommá változott, kérjük, küldje el a sztorit a Randiblog email-címére!

Egy hosszú kapcsolatból jöttem ki éppen, és úgy döntöttem, belevetem magam a pasizásba.

Adott volt egy jóképű srác (katona), és meghívott randizni egy erdőbe. Akkor még nem gondoltam arra, hogy nekem 2 km-t kell lefutnom, amíg ő lefut négyet, majd szerinte az ideális randi egy 20 perces katonai tornagyakorlattal és 10 perc nyújtással ér véget... Tetszett a pasi, ezért megbeszéltük, hogy este is találkozunk. Este olyan szinten sikerült bebasznia, hogy négykézláb eltámogattam a lakásáig, majd hopp, hirtelen jobban lett és menjek fel!

Nagyon tetszhetett nekem a pasi, vagy csak nagyon női kangörcsöm volt, már nem tudom, de felmentem, és leültem az ágyára, ahol hellyel kínált. Kiment 5 percre, majd mint Batman, beugrott a szobába ruha nélkül. Elkezdtünk szexelni, és a piaszagot még csak-csak el tudtam volna viselni, de az, hogy hirtelen a hasamra fordít, leönt vagy 4 dl babaolajjal és felnyúl a seggembe, az nekem is sok volt!

Szépen felálltam és amilyen gyorsan csak tudtam, elléptem, persze útközben azért még az apjába sikerült belebotlanom.