Szép dolog, ha egy házaspárnak van egy közös hobbija, mondjuk a túrázás, a kanasztázás vagy az ízléstelen öltözködés. David Matlocknak és feleségének is van egy közös hobbija: a plasztikai sebészet. Sőt, mi több, a férjnek a hobbija a munkája is, azaz plasztikai sebészként dolgozik, és maga is gyakran fekszik a kés alá, a feleségén pedig saját maga végzi el a beavatkozásokat. Ez a csodálatos románc Matlock rendelőjében kezdődött 2007-ben, amikor a későbbi feleség, Veronica elment az orvoshoz egy vaginaplasztikáért, ugyanis úgy érezte, meg kell szépülnie a szülés után. Matlock erre nemhogy a házassági évfordulóra is ideális hüvelyplasztikát végezte el, felajánlotta a nőnek, hogy teljesen átalakítja, tökéletes nővé. A képeket már fent is megnézheti, további részletek és videó alább.

Veronica Matlock most 38 éves, és 18 kilóval kevesebbet nyom, mint amikor férje megismerte (szerelem volt első látásra, azt mondják). Azóta ura a tokájából, karjából és lábából szívott le zsírt, de hüvelyén kívül a fenekét is megplasztikázta, saját kezüleg, hogy nejéből csodanőt készítsen a képregényekből ismert Wonder Woman mintájára.

A 49 éves David Matlock egyébként magán próbálja ki szépészeti beavatkozásait, az ő fejlesztése, hogy zsírt fecskendez az izmokba, hogy nagyobbaknak tűnjenek. Mellizmát, bicepszét és tricepszét így nagyobbította meg, de kockahasa állítólag eredeti (nem úgy, mint Justin Jedlicáé). Ja, és mind a ketten botoxoznak.

A plasztikáztatás mellett a házaspár ugyanis az egészséges életmódnak is nagy híve: testépítenek és nagyon odafigyelnek az étkezésre, nehogy csak egy gramm zsír is fel tudjon kúszni oda, ahova nem kéne. De azt mondják, a tökéletes testhez egyszerűen nem elég az edzés, ezért volt szükség a műtétekre is.

A házaspárnak nemcsak saját személyi edzője van, hanem egy lánya is, a kilenc éves Isabella, akinek születése a megismerkedés okául szolgáló vaginaplasztikát szükségessé tette. Isabellának nem David Matlock a vér szerinti apja, és úgy látszik, a sebészet iránti rajongást édesanyjától sem sikerült örökölnie. Az alábbi videón azt mondja, nem szereti a plasztikáztatást, mert ha valaki műttet, akkor „az már nem ő”.