Egy klasszikus hülyeesküvőn a házasulandók úgy döntenek, hogy a hagyományos esküvői viseletek helyett valami hülye jelmezt vesznek fel inkább: pl. Beatlesnek vagy kőkorszaki szakiknak. A fenti videón látható házasságkötésen azonban nem csak úgy viccből van bohócnak öltözve az ifjú pár meg a komplett násznép, hanem azért, mert ők tényleg mind hivatásos bohócok. Reméljük, ennyi bevezetés elég volt ahhoz a rossz hírhez, hogy igen, találtunk egy bohócesküvős videót, amit ön most már gyakorlatilag kénytelen megnézni. A felvétel a bohócfóbia oldására egyáltalán nem alkalmas, az előadóművészek ugyanis ugyanúgy bizarr-félelmetes ruhában viccestelenkednek, ahogy azt megszoktuk tőlük. Csak most a cirkuszi porond helyett egy igazi esküvőn teszik ezt. Szerencsére van még két esküvős videónk, azokkal remélhetőleg feledtetni tudjuk majd az első kettőt. Ha megnézte a bohócokat, görgessen lejjebb.

Két lelkes Vimeo-felhasználó, Quang és Ellie esküvőjén volt egy lassított felvételes fülke. Akik oda bementek, azokat lefilmezték, és utána a felvételeket lelassították, majd összefűzték minden idők egyik legfurább esküvői videójává. Van, akinek nagyon tetszik, van, akinek nagyon nem – próbálja ki, önt vonzza vagy riasztja-e ez a kétségkívül eredeti ötlet. Kevésbé eredeti mondjuk, hogy a videó aláfestő zenéje a nyár legelcsépeltebb, és mellesleg esküvőre egyáltalán nem való száma, a Blurred Lines. De hogy látványos, ahhoz kétség sem fér.

Harmadiknak pedig egy különlegesség azoknak, akik szeretik az egzotikus esküvőket. Saad és Aamna, ha jól vesszük ki a videóhoz mellékelt roppant kevés információból, Kanadában él, de pakisztáni származású. Esküvőjükben lenyűgözően keverednek a keleti és a nyugati szokások: a berendezések, ruhák és ételek egyértelműen Pakisztánt idézik, de van jegygyűrű is, a vőlegény néha öltönyben látható, meg persze feltételezzük, hogy maga az esküvői videókészítés is inkább csak Kanadában hagyomány, Pakisztánban kevésbé. Plusz az aláfestő zene is nyugati módra megható-jellegtelen, úgyhogy a látványra érdemese koncentrálni, ha elindítja az alábbi videót.