Mivel még nem olvastam hasonló témában olvasói levelet a blogon, ezért úgy döntöttem, leírom az én kis románcomat a töritanárommal” – Szabina leveléből rögtön a legelején kiderül, hogy mi lesz a téma. Tényleg nem volt még ilyen történetünk, ráadásul ez a bizonyos tanár közben nős volt, két gyerekkel. Szóval a helyzet korántsem egyszerű, és ahogy ez ilyenkor gyakran lenni szokott, a történetnek nem lett jó vége, de persze nem lőjük le előre a poént, a részleteket majd elmeséli maga Szabina. Ha ön is mesélne, megtisztelve éreznénk magunkat! Ha szívesen leírná saját történetét, kérjük, üzenjen a Randiblog email-címére!

Mondanom sem kell, hogy nem voltam valami népszerű és szép az általánosban, ezért kevés barátom volt, csendes és zárkózott típus voltam. Általános alatt soha nem pasiztam, mindig valamelyik hírességbe voltam szerelmes.

A nagy változás akkor jött, amikor elkezdtem a középiskolát. Nem sikerült összebarátkoznom senkivel, talán ezért is tetszett meg annyira a tanárom már az első órán. Nem az a tipikus szigorú, régimódi tanárbá volt, hanem nagyon közvetlen, lehengerlő és vicces. Velem is nagyon rendes volt, ettől én persze 14 éves fejjel totál belezúgtam, de tudtam, hogy semmi esélyem nincs nála. Az ő szemében én még csak egy kislány vagyok, ráadásul nem is szép. Ja, és házas ember, 2 gyerekkel. Azt hittem el fog múlni az érzés, de hiába múltak az évek én egyre jobban akartam. Időközben sikerült szereznem pár barátot, és érettségi évére már egész emberileg néztem ki. Próbáltam randizgatni más pasikkal, de egyik sem tetszett igazán. Utolsó órákon kezdtem kicsit kétségbeesni, hogy soha többet nem fogom látni, ezért igyekeztem felhívni magamra a figyelmét, pl. szexin néztem rá (bugyuta tinis próbálkozások).

Lezajlottak az érettségik, én pedig elkönyveltem magamban, hogy hát akkor ennyi volt. Aztán pár napra rá emailt írt nekem! Olyan boldog voltam, hogy gondol rám… Elkezdtünk levelezgetni, aztán megbeszéltünk egy találkozót. Na, itt kezdődött a sztori. Iszogattunk, egyre jobban a tudtomra adta, hogy tetszem neki. Ott állt előttem szexéhesen az a férfi, akiről már 4 éve álmodoztam, és engem akart! Elcsattant az első csók, ami tökéletes volt. Nem feküdtem le vele akkor, mert még szűz voltam, és akármennyire izgató volt, azért féltem tőle. Folytatódtak a találkozások, persze titokban a szüleim, és a családja előtt. Csak pár barátnőm tudta, akiknek hiba volt elmondani. Pár hónap után le is feküdtünk, ami elég szar volt és utána sem lett jobb. Onnantól kezdtem kiábrándulni belőle, főleg, hogy a felesége rájött a viszonyunkra, ő pedig elkezdett hűséges kutya módjára viselkedni, hanyagolt, mert félt engem hívni. Már nem az a szexi férfi volt a szememben, akibe belezúgtam, hanem egy nálam sokkal idősebb házas ember, aki nem áll ki magáért és értem.

Egyre ritkultak a találkozások, a végén már nem éreztem iránta semmit, és össze is jöttem valaki mással. Azt hittem, akkor ezzel le is zártuk az egészet, volt egy jó kalandom és ennyi. Sajnos azonban az érzelmeim a közönynél nem álltak meg, egyre jobban elkezdtem undorodni tőle, ahogy hallottam vissza a pletykákat kettőnkről. A gyerekei is nyomoztak utánam, a régi osztálytársakkal sem mertem találkozni, és emiatt magamtól is undorodni kezdtem, amiért képes voltam viszonyt folytatni vele. Azóta sem volt normális kapcsolatom, senkivel nem tudtam elengedni magam, pedig volt pár pasi, akibe belezúgtam. A szex egyikkel sem volt jó, ami, úgy gondolom, nem feltétlenül az ő hibájuk, mert türelmesek voltak és odaadóak. Ez a kapcsolat lelkileg teljesen tönkretett, nincs önbecsülésem és még ma, 7 év után is félek, hogy összefuthatok vele az utcán.

Talán elolvassa ezt a történetet egy hasonló tini, aki szerelmes a tanárába, annak azt tanácsolom, hogy sürgősen felejtse el.