A fenti fotó vasárnap készült a FittAréna nevű rendezvényen a Syma-csarnokban. Schobert Norbertet és Rubint Rékát valószínűleg ön is felismeri a képen, ők jelentették be az órájuk kezdete előtt, hogy jelen van egy rajongójuk, Horváth Máté. A fiatalember már csak azért is bátor, hogy ezt a címet nyíltan vállalta, de még merészebb volt ezek után a színpadra kiállni egy lánykérés erejéig. De ő bevállalta, így aztán a megkért hölgy, Drahota-Szabó Petra ezrek szeme láttára mondott igent szerelmének. Ezután a pár a színpadon maradt, és a romantika jegyében együtt tornázott Schobertékkel egy darabig. Általában három lánykérést mutatunk egyszerre, ez most is így lesz, a poszt videókkal folytatódik a hajtás után!

A másik két lánykérésről videót mutatunk, és azok is sporttal kapcsolatosak. A felső kisfilmen látható srác neve Shaun, és ő azt találta ki, hogy szervez egy kis családi softballozást (a softball egy olyan verziója a baseballnak, amit puhább labdával játszanak). Össze is jött a pereputty a rossz idő ellenére, de Krystle, a barátnő számára meglepetés volt, hogy a nap fő attrakciója a sport helyett igazából egy lánykérés lesz. A jelentről készült videót a hétvégén töltötték fel a Youtube-ra.

Még ennél is intimebb az alábbi videón látható kanadai pár lánykérése: ők hőlégballonnal emelkedtek a magasba, és a srác itt kérte meg a lány kezét. Nem volt más jelen, csak a ballon kezelője. A felvétel egyszerűen gyönyörű, és tényleg igazán romantikus ötlet a világ fölé emelkedve szerelmet vallani. Mellesleg aki úgy gondolja, hogy a ballonozás nem is sport, ha az ember csak utazik és romantikázik a kosárban, annak ajánljuk figyelmébe a klip végén a leszállást bemutató részt.