Két sztorim is van, amit megosztanék elbaltázott randi-témában” – írta nekünk Réka, akit persze igazából nem Rékának hívnak. Nagyon szeretjük az olyan sztorikat, amikben szép lassan rémálomba forduló randevúkról van szó, és amint az a bevezetőből is kiderül, Réka kettő ilyet küldött nekünk. Úgy látszik, tényleg vannak olyan fiúk-férfiak, akiknek még mindig fogalmuk sincs, hogyan kell egy randin viselkedni. Reméljük, ők is elolvassák az alábbi beszámolókat. Ha önnek is van ilyen sztorija, kérjük, hogy írja meg! A Randiblog email-címén várjuk a leveleket.

Az egyik:

Kb. 15 éves voltam, életem első randija volt, úgy emlékszem. A neten ismertem meg a srácot, szimpatikusnak tűnt, szóval úgy döntöttem, hogy egy próbát megér. Találkoztunk, persze nem olyan volt, mint amire számítottam, de a srác is mást várt.

Röviden: már akkor is elég mély hangom volt, és a srác nem akarta elhinni, hogy nem fiúból átoperált lány vagyok. Eléggé rombolta az amúgy is kevés önbizalmamat az, hogy kb. 10-szer megkérdezte, hogy tényleg lány vagyok-e. Úgy egy órán keresztül ment ez, aztán leléptem.

A másik:

Ez elég friss élmény, szóval még mindig nem hiszem el, hogy ilyen létezik. A srác a buszon szólított le. A házunkkal szemben lévő utcában lakik, és már régebben felfigyeltem rá, mert egész helyes. De nem terveztem lépéseket tenni az ügyben, csak megjegyeztem magamnak.

Szóval. Leszólított, megbeszéltük, hogy bejelöl Facebookon. Fixáltuk a randit, megbeszéltük, hogy elmegyünk a Népszigetre sétálni egyet.

Miután találkoztunk, az első dolog, ami feltűnt, az az volt, hogy kilóg a szőr az orrából, és hogy iszonyú szájszaga van. Na, itt kellett volna lelépnem, de sajnos nem tettem.

Nem volt túl sok közös témánk, vagyis inkább csak ő beszélt, leginkább az exét szidta, mint a bokrot (pedig úgy kezdte, hogy exekről nem beszélünk...), ja, és röpke 20 percben kifejtette, hogy miért jó az iPhone, pedig próbáltam mondani neki, hogy engem ez a téma baromira nem érdekel.

De amitől igazán kiakadtam, az az volt, hogy gyakorlatilag végigfingta és böfögte a randit. A csúcspont az az volt, hogy megállt egy bokorban pisilni. Egyszerűen nem hittem el. És esküszöm, hogy elsőre nem tűnt ekkora suttyónak.

A barátaim kérdezték, hogy miért nem hagytam ott a francba. Jó kérdés, én sem tudom. De legalább lett egy jó sztorim.

Mit szól hozzájuk?

Kövessen minket a Facebookon is, ahol kommentelheti is ezt a posztot!