Hadd mutassuk ma be önnek Raegan Sidley-t! A hölgy 25 éves, glammodellként dolgozik, és 22.000 fontot költött a külsejére, többek között a mellei megnagyobbítására, ez majdnem 8 millió forintnak felel meg. Sidley egyrészt nyilván azt várta ettől a befektetéstől, hogy szexi fotóin még szexibbnek fog tűnni, ezért jobban beindul a karrierje, de ez valószínűleg nem jött össze, tekintettel arra, hogy a hölgy a jelek szerint arra van rászorulva, hogy a Daily Mailnél fotókkal haknizzon szerencsétlen sorsával. Másrészt saját bevallása szerint arra is számított, hogy több figyelmet kap majd a férfiaktól, de sztorija pont arról szól, hogy ez sem jött össze. A tragikus sorsú asszonyról részleteket alább olvashat.

Sidley számára a példakép valószínűleg a képen látható Katie Price lehetett, hiszen a két hölgy számára nyilvánvalóan azonos a női szépségideál, és mindketten úgy érzik, a plasztikáztatás az egyetlen igaz út ennek az ideálnak a megvalósítására. Ráadásul Katie Price életében – az újságokból legalábbis úgy tűnik – egyik szerelem a másikat követi, lassan már doktori kell ahhoz, hogy valaki számon tudja tartani, hogy az első számú brit glammodellnek hány férfitól hány gyereke van. Persze Sidley valószínűleg nem ezt irigyli tőle, csak egy kis románcot szeretne. De sajnos az sem jön össze, és úgy tűnik, pont a plasztikáztatás miatt.

Egyfolytában kapom a szexuális ajánlatokat, de már nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára, hogy egy pasi meghívott volna vacsorázni” – panaszkodik Sidley a Daily Mailben, miután kilelkendezte magát a vaginaplasztika előnyeiről. „Attól még, hogy minden mű rajtam és egy kicsit bevállalós vagyok, azért még vágyom egy mesés románcra. Egy olyan férfira leginkább, aki kapcsolatot szeretne.” A tanulságot nem nehéz levonni: ha ön azt szeretné, hogy potenciális barátnőnek nézzék és ne szexipari munkásnak, akkor ne műttesse magát szexipari munkásnak. És ez még nem minden, sajnos vannak további hátrányai is annak, ha valaki úgy szexi, mint Reagan Sidley.

Nem elég, hogy a férfiakban fel sem merül, hogy randizzanak vele, a nők meg kéretlenül beszólogatnak, ami azért tényleg nem szép tőlük. Sidley ezt nyilatkozta a témában: „volt már, hogy egy lány odajött hozzám egy szórakozóhelyen és beszólt, csak azért, mert meg van nagyobbítva a mellem vagy mert póthajam van.” Sidley tudja a magyarázatot a jelenségre: a többi nő irigykedik rá. Ezek után nem igazán értjük, hogy mire lehet itt irigykedni, mindenesetre most megkérjük önt, hogy ha egyszer véletlenül összefutna Reagan Sidley-vel egy diszkóban, ne szóljon be neki feleslegesen, mert van már szegénynek anélkül is éppen elég baja. Köszönjük.