A brit híresség mindent, amit tud, sokszor műtött mellével ad el, a napokban például rózsaszín, csöcsös kentaurként reklámozta sajátmárkás lovalóruháit, ami az eddigi legdurvább az összes promóciója közül. A kentauroson kívül még nyolcból választhat – melyik a legrosszabb?

Melyik a legrosszabb?

A britek híres-hírhedt, többször elvált, sokszor műtött glammodellje, Katie Price a napokban ismét hülyének öltözve jelent meg egy nyilvános eseményen – ezúttal lovalóruháit reklámozta csöcsös, rózsaszín kentaurként. A háromgyerekes Jordan rendszeresen használja drágán megformált mellét pr-célokra: reklámozott már velük könyvet, parfümöt és bizsut is. Persze, mindegyik az ő terméke.

Sajátmárkás testére egyúttal bármilyen jelmezt képes ráhúzni, egy a lényeg: feltűnő legyen, a hétköznapitól eltérő. Így aztán jelent már meg skizofrén Barbie-ként, tiarás hableányként, de akadt olyan is, hogy csak egy csipkefűzőt viselt. Az összeállításban kilenc jelmezben láthatja Price-t, válassza ki a legszörnyűbbet!

Amikor a 34 éves glammodell épp nem a kirakatba rakott mellével próbál a köztudatban maradni, akkor bizarr információkat oszt meg magáról, például, hogy biszex, és szívesen csatol fel műfarkat. Ha már ez is unalmas, akkor másokba kapaszkodva generál híreket. Az utóbbi időben enélkül is volt róla néhány: az angolszász lapok sokat foglalkoztak a harmadik esküvőjével, és azzal is, hogy negyedjére is gyereket vár. Ezt figyelembe véve pedig különösen szép a pink kentaurjelmez.