Egészen különleges módját választották a Noé Állatmentő Alapítvány munkatársai egyik kolléganőjük életének megoldására, amiből talán a világ legszomorúbb társkeresése lett (fotókért kattintson ide!): egy nagyon cuki örökbefogadható boxer mellé adnák Csillát is, a 31 éves állatmentőt, aki így összesen két kutyát vinne új otthonába.

“Mivel Csillának jelenleg nincs társa az életben, így úgy döntöttünk, hogy összekapcsoljuk a kellemest a hasznossal, és nemcsak Mókusnak keresünk gazdit, hanem társat is Csilla számára :)

Így hát jöjjenek Csilla paraméterei :)

Kora: 31 év

Méretei: 90-60-90 :D :D :D

Tulajdonságai: kedves, szeretetre méltó, mindig vidám. Kicsit néha túl hangosan vihog, de ez minden :) Nagyon megbízható és jó munkabírású. Kedves barátai vannak, akikkel szeret jókat bulizni ;) és akik szeretik szívni a vérét....

Igazi állatbolond, aki a hétvégéit nagyrészt az állatotthonban tölti, tehát ha a jelölt szintén állatszerető, az nem hátrány.

És hogy mik az elvárások?

Ez a hirdetés

Jóképű, magas, Csillánál idősebb, megbízható férfit keresünk, aki biztos egzisztenciával rendelkezik. Jó, ha van kertes háza vagy legalább olyan lakása, ahol van ajtó és a kutyák külön tartása megoldható. Persze fontos, hogy Mókus elfogadja őt is” - szól a hirdetés, mi pedig tényleg nagyon elkezdtük sajnálni szegény Csillát, akit a kollégái Mókus mellé adnának csomagba.

Nagy kérdés, hogy mit szól ehhez az egészhez Csilla, aki ezzel ki is érdemelte 2014 elejének legekeseredettebbnek tűnő nője címet, pedig valószínűleg nem ő csinálta.