Fent az OhMiBod távirányítható gyönyörkeltője látható, a termék a legfrissebb újdonság a távirányított szexuális eszközök piacán. Rengeteg eszköz áll már azok rendelkezésére, akik távkapcsolatban élnek, de a technológia segítségével szeretnék feledtetni a kilométereket és közelséget, intimitást csempészni a külön töltött éjszakákba. Régóta létezik a távsmároló, van belőle új verzió is, a távölelkező és a távsimogató, sőt, amint azt a poszt alján található videó is mutatja, tavaly tavasz óta létezik olyan vibráló fehérnemű, amit partnerünk okostelefonról tud vibráltatni, így kicsit olyan érzésben lehet része a fehérneműt viselőnek, mintha szerelme fogdosná.

Most ugyanennek az ötletnek egy némileg továbbfejlesztett verziójával próbál aratni egy szexuális segédeszközöket gyártó cég, a OhMiBod, írja a Mashable. A legújabb találmány női bugyikba való, és szintén mobiltelefonról irányítható, és ha lehet hinni a hétfőn Las Vegasban bemutatott termék gyártóinak, akkor ez a készülék intenzívebb gyönyört okoz viselőjének, mint a szimpla fogdosós fehérnemű, többféle funkcióval van ellátva.

Hátránya viszont, hogy távkapcsolatokban nem igazán alkalmazható, egyrészt azért, mert férfi megfelelője nincs, azaz csak nőknek lehet vele élvezetet okozni, másrészt csak olyan távolságból működik, ami lehetővé teszi a bluetooth-kapcsolatot, azaz kilométerek áthidalására nem alkalmas. A készüléket márciustól árusítják majd, addig is lehet próbálkozni az alábbi Fundawearrel.