A mai poszt képösszeállítása három eseményről tartalmaz fotót – mind a három esemény egy-egy esküvő. Az első azonban abban merőben eltér a többitől, hogy itt nem csak egy pár mondta ki az igent, hanem egyszerre ötven. Ezt a tömeges esküvőt Gázában tartották, és a képek már csak azért is érdekesek, mert itt természetesen nem a nyugati hagyományoknak megfelelően vannak felöltözve a menyasszonyok, azaz a látvány teljesen más, mint amit egy esküvőről megszokhattunk. Az esemény egyben jó nagy népünnepély is lehetett a fotók tanúsága szerint, ez a korábbi poszt jutott róla eszünkbe.

A második esküvő sem kevésbé bizarr, csak az teljesen más okból meghökkentő. Itt egy angol párról van szó: bizonyos Kieran és Natasha Morris Manchesterben mondta ki az igent úgy, hogy az esküvői menü csúcsa két, kartondobozban, futár által leszállított pizza volt. És ez még nem minden, mert a pizzákon a menyasszony és a vőlegény arcképe volt látható. Vicces? Guszta? Döntse el ön! Ez akcióval mellesleg a pizzafutár-céget promózták – ezek szerint van, aki direkt reklámot csinál az esküvőjéből. Reméljük, azért boldogok lesznek.

A harmadik esküvő megintcsak tömeges, már ha két párt tömegnek tekinthetünk. Azonban ráadásul itt két egypetéjű ikerpárról van szó, azaz első ránézésre két, egymástól teljesen megkülönböztethetetlen pár házasodott össze. A lakodalomra egy Izmajil nevű kisvárosban került sor Ukrajna délnyugati részén. A város a Duna bal partján fekszik 80 km-re a Fekete-tengertől (a jobb part itt Romániáé). Az ukrán vőlegények Odesszában rendőrként dolgoztak, itt ismerkedtek meg bolgár származású későbbi menyasszonyaikkal, akik azt mondják, mindig is arról álmodoztak, hogy egy ikerpár veszi majd őket feleségül. Hát most teljesült az álmuk, és ha ön még nagyon sok, nagyon vicces/fura esküvői fotóra vágyik a keletről, kattintson ide egy adag, ügyesen összelopkodott orosz lakodalmi gyöngyszemért!