Gyakran járja be a világsajtót egy-egy furcsa alakú zöldség/gyümölcs vagy egyéb tárgy fotója, főleg akkor szoktak nagy nyilvánosságot kapni az ilyen hírek, ha Jézus jelenik meg egy-egy váratlan helyen. El se tudják képzelni kollégánk megdöbbenését, amikor ma délelőtt a piacról hazaérve, a bevásárlás kipakolása közben egyszercsak a kezébe akadt egy szív alakú krumpli. Biztosak vagyunk benne, hogy a különleges alakú burgonya ennek a posztnak a nyomán pár napon belül világhíres lesz, főleg arra tekintettel, hogy egy hét sincs már hátra Valentin-napig, így igazán aktuális most minden, ami szív alakú.

De ez még mind semmi, hiszen a szívkrumpli hírére egy másik kollégánk küldött egy újabb döbbenetes fotót, ami szintén önmagában is felér egy nemzetközi brékinggel: ő falat mászni volt a napokban, és szív alakban jött le a bőr az ujjáról! Nem hiszi? Mi sem hittük, amíg meg nem kaptuk a bizonyítékot, amit alább ön is megtekinthet. Még egy döbbenetes véletlen!

Hát lehet ezt fokozni? Kapaszkodjon meg, a válasz igen! Innentől kezdve egyszerűen nem beszélhetünk véletlen egybeesések sorozatáról, hiszen egy harmadik kollégánk is előrukkolt egy döbbenetes felfedezéssel, és most szó szerint idézzük nyilatkozatát: „a mellszőröm is tiszta Valentin-napi hangulatban nő!” Természetesen egy ilyen horderejű állítást fényképes bizonyíték nélkül nem lehetne komolyan venni, és mivel ezt kollégánk jól tudja, küldött fotót. Nézze meg ön is, és higgyen a Valentin-nap erejében! Pénteken lesz Bálint-nap, ezért kérjük, az addig hátralevő időben járjon ön is nyitott szemmel! Ha önnek is megjelenik egy mágikus szív valami váratlan helyen, kérjük, azonnal fotózza le, és a képet küldje be a Randiblog email-címére!