Amint arról a világ egyik vezető nemzetközi hírportálja sem tudósított, a múlt héten a Velvet egyik munkatársa szív alakú krumplit talált a piacon. A posztban található felhívás alapján azonban több olvasónk is beküldött nekünk hasonló képeket, és az egyikből kiderül, hogy a szívkrumpli annyira tényleg nem is nagy különlegesség: egy holland vásáron ugyanis egy egész rakás volt belőle. Ennek ellenére tegnap az egyik hírügynökségtől is kaptunk fotókat egy újabb szívkrumpliról, amit egy brit nő akart megsütni rósejbninek, de aztán inkább eltette emlékbe.

De további remek fotókkal szolgáltak olvasóink: volt, aki szív alakú sebet és követ küldött be, illetve egy szív alakú útmeghibásodást is kaptunk, ezúton is köszönjük minden beküldőnek! A képeket a fotóösszeállításban lapozhatja végig, ahol aztán további Valentin-napra időzített marhaságokat is talál a fotóügynökségek jóvoltából. Egy angol őstermelő például szív alakú cukkínit, uborkát és paradicsomot termeszt, egy foltos kiskutya oldalán meg pont szív alakú az egyik folt.

És ez még nem minden, mivel ma és holnap zajlik az első országos szelfi-csókverseny. A sajtóközlemény megfogalmazója az angolos írásmódot részesíti előnyben, de nem ez a lényeg, hanem a következő: „egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően a világon először hazánkban szerveznek élő, video-streamingen alapuló csókversenyt február 14-15-én. Az ingyenes ANGL alkalmazással selfie-ző szerelmesek okostelefonos közvetítéseit az egész országból, sőt a határon túlról is várják. A nézők, szurkolók, barátok a legjobb streameket „Echo”-kal jutalmazhatják, a nyertes szerelmeseket pedig csókjuk egy hosszú hétvégére Párizsba repíti.

Szóval arról van szó, hogy ha van kedve csatlakozni egy újabb, magyar közösségi alkalmazáshoz, akkor ma vagy holnap, azaz pénteken vagy szombaton fotózza le magát, ahogy kedvesével smárol, és ha sokan szavaznak önre, nyerhet egy utazást. A részleteket inkább nem másoljuk ide, kattintson értük az ANGL saját vagy facebookos oldalára! Ha utána szeretne olvasni, hogy ez nap igazából kiről van elnevezve, kattintson ide, ha pedig még egy kis celebes bálintnapozás a vágya, akkor ne hagyja ki ezt a cikkünket!