Olvasónk – nevezzük Edinának – az Öt ok, amiért a nők nem szeretik a jófiúkat posztunkra reagálva írt nekünk levelet, amiben saját tapasztalatát osztotta meg velünk. Azt mondja, nagy általánosságban igazak a felsorolt dolgok, ám ő másképp közelíti meg a támát. 

Azt írjátok, sok nő számára riasztó egy jófiú, mivel minél hűségesebbnek tűnik a pasi, annál inkább képmutatónak hiszik. Nos, számomra is riasztóak ezek a fazonok, de egészen más okból kifolyólag. Az írásotokat több mint 3 ezren osztották meg, köztük több tucatnyian az én ismeretségi körömből is, akik jófiúnak tartják magukat. Lássuk, miért nem állok szóba ezekkel a jófiúkkal, akik azt hiszik, a sztereotípiák miatt nem állok szóba velük: 

– Az egyik nemrégiben kiírta az Facebookon az üzenőfalra, hogyan használta ki a felesége éveken keresztül, és hogy az asszonynak csak a pénze kellett. Leírta, hogy jófiúként vitte mindenfelé a nőt, nyaraltak, vásároltak, mindent megadott neki. És a büdös céda most elhagyta. Hát, hapsikám, egy jófiú nem teregeti ki a családi szennyest, ezért nem kellesz.

– Egy másik már évek óta ribancozza a nőket a közösségi oldalon, akik csak a pénzre hajtanak, és nem veszik észre egy férfiban a belső értékeket. Egy jófiú tisztelettudó a nőkkel szemben akkor is, ha sorozatos csalódás éri. Nem azért nem kellesz, mert nem látom a belső értékeidet, hanem mert egyértelműen látom a riasztó hibáidat is. 

– Sokan voltak olyanok, akik nemcsak visszataszító külsővel, hanem rettentő igénytelenséggel rendelkezve posztolták az írásotokat mintegy önigazolásként. Nem azért nem kelletek, mert alacsony az önértékelésem, hanem, mert rohad a fogatok és három napig képesek vagytok ugyanazt a pólót felvenni. 

– Mindezek mellett van egy srác ismerősöm, aki még tetszett is a legelején, de egy ideje csak siránkozni tud a közösségi oldalon, hogy mennyire magányos, hogy megint egyedül fekszik le aludni, hogy megint lerázta egy nő, stb. Ha legalább egy kis tartás lenne benned, talán kellenél. De a picsogás senkinek sem hiányzik.

Hozzászólna? 

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.