Annyit nyavajognak a természetes nők a plasztiknők miatt, annyi megválaszolatlan kérdésük van a témával kapcsolatban, hogy úgy gondoltuk, utánajárunk a szilikontündérek titkának. Olvasóinkat kérdeztük meg arról, mit is szerethetnek a férfiak a felfújt lányokban – hiszen szeretik őket. Az is kiderült, hogy álszent duma csak, hogy nem szeretik őket, igaz, nem minden férfi tartós kapcsolat vagy családalapítás céljából állna össze egy ilyen hölggyel.

Mert a pornóban ezt a típust látják 

Nagymellű, nagyszájú, nagyseggű, hidrogénszőke, torz nőideálokon nőnek fel azok, akik a pornófilmeken szocializálódnak, ezek után pedig nem csoda, ha irreális elvárásokat támasztanak a másik nemmel szemben. 

Mert minden típust ki akarnak próbálni 

Egy másik megkérdezett interjúalanyunk szerint az is pofonegyszerű válasz a miértre, hogy a férfiak amit csak lehet, ki akarnak próbálni: a néger nőket, az alacsony nőket, a vörös nőket, a széttetovált nőket és értelemszerűen a plasztiknőket is. 

„Suhancként a bakancslistámon voltak ugyanúgy a 100 kiló körüli csajok is, mint a szétszilikonozottak. Az már más téma, hogy nem maradtam meg ennél a típusnál, de kíváncsiságból igen, bevallom, kipróbáltam párszor” – mondta Gábor. 

Mert elérhetetlennek tűnnek 

Gábor azt is hozzátette, egy hétköznapi, csóró fickónak elérhetetlennek tűnnek azok a nők, akik akár millókat is költenek plasztikai sebészre. „Teljesen más körben mozognak, más típusú férfiakkal veszik körül magukat, mondjuk nem is nőként, hanem inkább biodíszként funkcionálnak. Az átlagférfi nem is reménykedik abban, hogy egy ilyen nőt az ágyba vihet, vagy csak a talpa nyomát csókolhatja.”

Mert izgató a tiltott gyümölcs

A huszonéves Péter ezzel szemben a fujjogást gondolta tovább. Szerinte a vonzalom amiatt is kialakul, mert mostanában egyre több férfi hangoztatja, hogy soha nem kellene nekik egy plasztiknő, mivel ők a természetesség hívei. „Hasonló módon viszonyulnak a férfiak a kövér nőkhöz is: soha nem vallanák be ilyen társadalmi normák közt, hogy odáig vannak a rezgő hájért, és erre az imádatra rátesz egy lapáttal a tiltott gyümölcs íze is. Sok férfi fujjog, ha szilikon mellekről, szilikon szájakról van szó, titokban viszont bármikor megbúbolnának egy Kelemen Annácskát.”

Mert tényleg ez a nőideáljuk 

Nem kell egyébként túlkomplikálni ezt a kérdéskört sem, kapásból találtunk olyan férfit is olvasóink körében, aki bevallotta, hogy számára a szilikonmacák jelentik a nőideált. „Én is adok a külsőmre, és ugyanezt elvárom a barátnőimtől is. Egy száj legyen húsos, a cici meredezzen az égnek, és mivel ez kevés nőnek adatott meg, hát tegyenek érte" – osztotta meg véleményét Henrik. 

Hozzászólna? 

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.