Kedves Ida! Nincs jó megoldás, legalábbis szerintem” – a mai posztban egy újabb olvasói levelet teszünk közzé, egy olyat méghozzá, ami erre a korábbi írásra válaszol, érdemes visszakattintani és újraolvasni. Ida azt mesélte el, hogyan hűlt ki szép lassan a kapcsolata, hogyan veszett ki a szenvedélyes szex az életéből. A mai levél beküldője, Pálma erre reagál, és alapvetően a válasza már a bevezetőből egyértelmű: nincs megoldás. Persze alább az is kiderül, hogy Pálma tapasztalatból mondja ezt, ugyanis megpróbált tenni valamit, de az nagyon nem úgy sült el, ahogy tervezte, pedig a dolog nagyon szépen indult. Túl szépen. Olvassa végig az alábbi történetet, aztán írja meg ön is saját tapasztalatait vagy véleményét! A leveleket továbbra is a Randiblog szokásos email-címére várjuk.

Az a baj, hogy aki tudja, milyen a jó szex, amikor az ember lánya remeg az izgalomtól, mert akkora az összhang, és a sokadig orgazmus után már számolni sincs ereje, az soha nem fog tudni lemondani róla. Nekem nem olyan régi a kapcsolatom, mint neked, de szinte szóról szóra megfelel az általad leírtaknak: a férjem a barátom, a társam, a cinkosom. Azzal a különbséggel, hogy egy ideje van egy szeretőm is, azért mert azt hittem, hogy ez megoldás. Miért hagynám ott a férjemet, ha csak ez hiányzik, hát majd megtalálom máshol. Mindenki jól jár. De nem jó megoldás ez sem, mert már az első alkalommal nyilvánvaló volt, hogy tökéletes az a bizonyos összhang a szeretővel. Megdöbbentő volt ezt megtapasztalni.

A szerető a szexben lett a másik felem.

Ezért merem mondani, hogy ha olyan szerencse vagy szerencsétlenség ér, hogy ilyen férfira bukkansz, nagyon sok következménye lesz. Ha olyan emberrel találkozol, aki majdnem tökéletes már az első alkalommal is, ha csak egyszer is lefekszel vele, tudni fogod, hogy igen, ő kell, és nem csak egyszer; az nagyon sok bonyodalmat szül majd. Többet akarsz majd, eltávolodsz az otthontól… és ugyanott leszel, ahol a part szakad… ráadásul nagyon kevés az olyan férfi, aki tudja, hogy működik a szex, tapasztalatból mondom...

Én sem tudom, mi legyen, elhagyjam a másikat a szeretőért? Hogy aztán az is kihűljön, mert ez a törvényszerű, és aztán jöhet a következő és az azt követő, mint a Mad Menben Don női? Nem, ez sem jó megoldás. Viszont az is biztos, hogy egetrengető szex nélkül élni, úgy, hogy tudod milyen, nem lehet… szükséged van rá.

Az is egy megoldás, hogy otthon marad minden a régiben, és te találsz egy szeretőt, akinek szintén van szeretője, így kisebb az esély, nem is tudom, mire, mert ebből lehet aztán igazán galiba… Szóval az a lényeg, hogy ne legyenek érzelmek, vagy nem sok, és légy nagyon körültekintő s diszkrét. Talán így mindenki jól jár. Talán.

Szerintem csak kevésbé jó megoldások vannak. Nyilván nem segítettem ezzel a levéllel, annyit akartam csak közölni, hogy vannak még olyanok, akiknek ez a dilemmájuk.

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.