Ebben a sztoriban talán az egyik legizgalmasabb az, hogy hogy a fenében találta meg ezt az egyszeri szerb fiatalembert a Huffington Post brit szerkesztősége, de pont ezt sajnos nem tudjuk. Ettől függetlenül Predrag Jovanovics most már visszavonhatatlanul megkapta azt a 15 perc hírnevet, amit az internet népe ajándékoz időnként random ismeretleneknek. Ez a 34 éves fiatalember például annyira random, hogy valahol Szerbiában egy kis faluban lakik Belgrád környékén, nincs különleges tehetsége semmihez, nem gazdag, nem celeb, valószínűleg egy vörös szőnyeges eseményen se volt még életében. Az benne az érdekes, hogy nagyon rosszul csajozik.

Mondjuk el kell ismerni, hogy Jovanovics tényleg nagyon nehéz helyzetben van csajozási szempontból, valószínűleg sokkal nehezebb helyzetben, mint néhány olvasónk, akik pedig szintén nem találnak párt. A fiatalember azt nyilatkozta, hogy a lakóhelyén egy darab hajadon sincs, csak férjes asszonyok meg nagymamák, tehát nyilván csak az internetes ismerkedés jöhet szóba.

Kicsit meglepő módon Jovanovics egy társkereső helyett a Facebookon próbálkozik – nem túl szép dolog a huffingtonosoktól, hogy nem szóltak neki, hogy ha idegeneknek ír a Facebookon, azok jó eséllyel nem is látják meg az üzenetet, szóval valószínűleg ez is egy kifejezetten rossz módszer a csajozásra. Ezzel együtt elég elképesztő adat, hogy Jovanovics már ötezer hölgyet keresett meg, és ebből eddig nulla randija jött össze. Mondjuk volt már olyan olvasónk, aki hasonlóan hervasztó sikerarányt ért el egy társkeresőn – miközben az életben meg szerencsével járt.

Az 5000 nőből 15 legalább válaszra méltatta Jovanovicsot, ami végülis igazán kedves tőlük, ők legalább udvariasan megmondták, hogy sajnos nem érdeklődnek. A fiatalember ezt nyilatkozta saját magáról, illetve csajozási kudarcsorozatáról: „ismerkedéskor kicsit félénk szoktam lenni, úgyhogy gondoltam, a közösségi háló pont jó lesz, hogy átsegítsen az elején. Csak annyit kérek, hogy legyen valaki, aki tesz velem egy próbát, találkozik velem, és majd meglátjuk. Tudom, hogy lassan már az fenyeget, hogy bekerülök a Guinnessbe, mint minden idők legnagyobb csajozási felsülése, de megéri kockáztatni.” Hát drukkolunk, hátha most, hogy világszerte hírt adnak róla, összejön legalább egy randi. Aztán a többit majd meglátják.