Ismét egy érdekes olvasói levél landolt a postaládánkban azok után, hogy megírtuk, mik a legáltalánosabb jelei annak, ha a férfi csak szexet akar a nőtől. A sors fintora, hogy olvasónkkal az eset fordítva történt: férfi létére nők használták a testét, majd dobták el, amikor megunták. Önnek is van hasonló sztorija? Írjon levelet a Randiblog email-címére!

"Miután véget ért a házasságom (tényleg csak utána), gondoltam, kipróbálom a netes társkeresést. Annyira próbáról volt csak szó, hogy a név nem volt igazi, a kerület is eggyel mellé ment, és a netről töltöttem le profilképet. Ez csúnya dolog, de nem jobbat választottam mint én, eléggé hasonlított is (180/80/45), pl. akikkel találkoztam, csak egy vette észre, hogy nem én voltam a képen. A lényeg az volt, hogy ne jelenjek meg egy ilyen nyílt platformon, hiszen csak próba. A személyes találkozások során persze részletes, beismerő vallomással pontosítottam, nem nehezményezte senki sem a nem teljesen valódi profilt, hiszen alapvetően igaz volt. Szóval, a próbából szerencse is lett, de nem erről írnék, hanem két olyan tapasztalatról, ami kb. megegyezik a cikkben megírt esetekkel, csak fordítva.

Nem a rémesen szomorú, az alapvető tartásukat is elhagyó, vagy (gondolom) mindenkinek író nőkre gondolok, akik elképesztően nyomulnak, hanem két olyanra, akik persze kicsit másképp, mint az írásban jellemzett férfiak, de alapvetően hasonlóan jártak el. Kifejezetten a jó nő kategóriába tartozó, igazán vonzó lányok voltak (az első az igazi jó csaj, szuper kisugárzással, a második feltűnően nagyon szép), igaz, hogy nem voltak zavaróan túlműveltek, de azért simán az átlag feletti emberek. Nagyon meglepett az első, mert nyilván nem ehhez vagyok szocializálva, de miután kiderült miről van szó, inkább mosolyogtam egyet, és nem kuporodtam a zuhany alá, vagy ettem mackónadrágban egy vödör fagyit a tv előtt, mint sok filmben látható, amikor a kihasznált nőket ábrázolják.

A másik eset kicsit bonyolultabb volt, ott nem hagytam annyiban, próbálkoztam, többet szerettem volna, ment is pár hétig, de beláttam, hogy nála ez az időtartam rendszerhiba, így vége lett. Nem hiszem, hogy ennyire béna voltam, vagy ilyen végletesen nem jöttünk be egymásnak, látszott, hogy náluk ez a rutin. Nem ítélem el, nem is sajnálom/irigylem őket, nem tartom tárgynak magam, az önértékelésem sem változott, a többi kapcsolat teljesen jól működött, szóval ok a dolog. Nem lett ez a kedvenc kapcsolati modellem, de elfogadható, nem tartom megalázónak."