Elég logikus ötlet, hogy csajozós tanácsokat ne (csak) a férfiak adjanak egymásnak, hanem a nők mondják meg a tutit a másik nembe tartozóknak – mégiscsak a nők maguk tudják a legjobban, hogy mivel lehet elnyerni a szívüket. A Thoughtcalatog nevű website-on találtunk egy összeállítást, ami pontosan ezen az ötleten alapul, bizonyos Chelsea Fagan 21 olyan dolgot listázott, amivel szerinte jó eséllyel le lehet venni egy nőt a lábáról, a legtöbb férfi számára mégis szokatlanok lesznek ezek az ötletek.

Pontosan attól tudnak ezek a dolgok olyan hatásosak lenni, hogy a legtöbb pasinak az ilyesmi nem jut magától eszébe, így aztán a meglepetés erejével hatnak ezek a húzások. Némelyik elég nehezen valósítható meg a gyakorlatban, kicsit költséges vagy nem igazán életszerű, de azért ezeket sem cenzúráztuk ki, a többi viszont telitalálat.

  1. Játssz a hajával pl. tévénézés közben! Itt nem kell semmi extrára gondolni, elég egy kedves érintés – és bár az eredeti tipp nem mondja, de mi azért szólnánk, hogy ha a lánynak meg van csinálva a haja, vigyázni kell, nehogy az ember szétzilálja a frizurát.
  2. Egy vacsorázós randi alatt javasold, hogy ne rendeljetek desszertet az étteremben, hanem vigyetek haza valami édességet és egyétek meg otthon!
  3. Még egy tipp vacsorázós randikhoz: a férfi ne csak megkérdezze a lányt, hogy hova szeretne menni, hanem javasoljon is helyszínt, lehetőleg több különbözőt (mondjuk hármat), hogy legyen miből választani!
  4. Ha a lánynál alszol, reggel csináld meg az ágyat, például amikor a lány zuhanyozik!
  5. Ha tudod, hogy nehéz napja volt a munkahelyén, a nap végén írj neki, hogy szívesen rendelsz vacsorát valahonnan egy üveg bor mellé, mondja meg, hogy mit enne szívesen!
  6. Ha egy péntek vagy szombat este magassarkú cipőben ment el veled szórakozni, hazafelé ajánld fel, hogy elviszed taxival, ne kelljen a kényelmetlen cipőben tipegnie hazáig!
  7. Ha látod, hogy rengeteg dolga van a hétvégén a ház körül, ajánld fel a segítséged, pl. hogy elmész helyette bevásárolni.
  8. Lepd meg egyszer valami kényelmes és/vagy aranyos pizsamával vagy hálóinggel! Ez jól jöhet egy közös utazás előtt, de lehet csak úgy is, akármikor. A lényeg, hogy ne valami szexi neglizsé legyen, hanem olyasvalami, amiben tényleg szívesen alszik.
  9. Csók közben vedd a kezedbe az arcát! Főleg, ha éppen nincs semmi különös alkalom, még jobban esik, ha a csóknál nem csak az ajkak érintkeznek.
  10. Lepd meg néha valamivel, de olyasmikkel is, amik nem tipikus romantikus ajándékok, azaz ne mindig vörös rózsa vagy szív alakú bonbon legyen a meglepetés! Hanem: valami finom nasi (mi a sajtos ropogós helyett inkább magvakat ajánlanánk, pl. kesu, paradió, stb.), körömlakk vagy egy póló.
  11. Ha valami nyilvános helyen vagytok, lepd meg egy öleléssel. Nem kell túlspilázni, főleg nem mindenhol egymást nyalni-falni, csak annyi a lényeg, hogy érezze, hogy mások előtt is természetes neki, hogy egy párt alkot veled.
  12. Egyik este vegyél koktélhozzávalókat és várd egy itallal! Ha tudod, mi a kedvenc koktélja, természetesen azt készítsd el!
  13. Egy nap, csak úgy, lógjatok mindketten a munkából, betegségre hivatkozva! Ne is menjetek el otthonról, csak legyetek együtt, filmeket nézve, étkezve. Az amerikai szerző itt már megint az ételrendeléssel jön, de szerintünk sokkal jobb ötlet egy közös főzés.
  14. Egy péntek reggel írd össze, hogy milyen programokra mehetnétek el a hétvégén! Küldd el a lánynak a listát, hogy válassza ki, melyikre szeretne menni!
  15. Ha salátát enne, próbáld meg lebeszélni! Szerintünk ennek annyiban van értelme, hogy a lány ne érezze úgy, hogy előtted diétáznia kell, de az eredeti indoklás az, hogy ha a lány csak salátázik, úgyis az a vége, hogy beleeszik majd a srác kajájába is, szóval már csak ezért is több értelme van hagyni a salátát a fenébe.
  16. Legyél gondoskodó akkor is, ha valami kisebb dologról van szó (de anélkül, hogy úgy érezze, hogy mindent te akarsz megmondani neki)! Egy példa: ha úgy néz ki, hogy esetleg esni fog az eső, figyelmeztesd, hogy vigyen ernyőt.
  17. Egyik reggel prezentálj neki egy ebédet egy dobozban, hogy magával vihesse a munkahelyére! Még jobb, ha ráírod a nevét is a dobozra.
  18. Segíts a lánynak, amikor sminkel! Rengeteg ilyen videó van a neten, ahol srácok felajánlják, hogy megcsinálják barátnőjük teljes sminkjét – a végeredmény ugyan általában vállalhatatlan, de ettől még érdemes erre áldozni egy kis időt, ha éppen nem kell sietni, mert nagy jópofaság! De az sem rossz időtöltés egy unalmasabb estére, ha megengeded a lánynak, hogy rajtad próbáljon ki valami új sminkcuccot.
  19. Ha a szülinapjára vagy valami más alkalomra meglepetéssel készülsz, ne szólj előre, hanem még az utolsó pillanatban is csinálj úgy, mintha elfelejtetted volna. Így még nagyobb lesz a meglepetés – de persze a gyakorlatiasság azt mondatja velünk, hogy ez azért elég veszélyes taktika, mert mi van, ha a lány közben keresztbeszervez.
  20. Simogasd meg a hátát, csak úgy!
  21. Nézzetek együtt valami jó tévésorozatot – olyan sok van most belőlük! De az legyen a szabály, hogy mindig csak együtt nézitek, ne legyen olyan, hogy egy-egy részt mindenki megnéz egyedül.

Véleménye van? Ön is tudna egy-két ilyen tanácsot adni a férfiaknak?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De még jobb, ha emailben írja meg észrevételeit és/vagy tanácsait a Randiblog címére.