Rengeteg olvasói levelet kaptunk már arról, hogy milyen nehéz az interneten társat keresni, és többen kifejezetten javasolták is, hogy ha már ennyi velvetolvasó jött itt össze, hogy párkapcsolatokról véleményt és tapasztalatot cseréljen az interneten keresztül, akkor legyen rendes, igazi társkeresés is itt a Randiblogban. Hát most van, vagyis lesz! És nem csak nagyon jó és hatékony lesz, hanem ingyenes is, ráadásul maga Dr. Csernus Imre fog segíteni a jelentkezőknek. Egyelőre még mi se hisszük el teljesen, pedig most már biztos, hogy belevágunk! Alább elmondjuk, hogy mit találtunk ki – szerintünk csak így van értelme egy ilyet csinálni.

Szóval a terveink szerint a következőképpen fog kinézni a társkeresés a Randiblogon (kicsit mi is izgulunk, mert mi még sose csináltunk ilyet, de szerintünk még más sem). Szóval azzal kezdődik a dolog, hogy egyedülállók jelentkezését várjuk, akik társat keresnek. Ön jófej, bevállalós, unja a magányt, várja a szerelmet és hiába regisztrál egyik netes társkereső után a másikra? Akkor írjon nekünk! A poszt alján van 10 kérdés, ezek közül válaszoljon legalább hétre, és válaszait küldje be a Randiblog emailcímére 2014. szeptember 30-ig! Ez az első lépés.

Mi október elsején megnézzük, hogy hányan írtak, és pár nap alatt kiválasztunk a jelentkezők közül néhányat. Lehet, hogy csak egy-kettőt, de az is lehet, hogy 5-nél is többet. Azokat, akikről úgy érezzük, hogy a legérdekesebbek, legszimpatikusabbak és a leginkább passzolni fog hozzájuk ez a társkeresési mód. Akit kiválasztunk – lehet, hogy ön lesz az! – annak a jelentkezését továbbítjuk Dr. Csernus Imrének, akivel a FeelingFinder bemutatóján kerültünk kapcsolatba, meg a Velvet egyik újságíró munkatársának.

Dr. Csernus Imre azt vállalta, hogy a válaszok alapján ad egy-egy jellemzést a kiválasztott jelentkezőkről, mi pedig azt vállaljuk, hogy egy próbarandit szervezünk az illetőnek egy újságíróval. Tehát ha önt választjuk, akkor jelentkezik majd önnél valaki a Velvettől, és megbeszélnek egy randit. Ön elmegy erre a próbarandira Budapesten valahova, pl. egy kávéra, beszélget egy jót az illető újságíróval, készül önről egy pár profi fotó is, aztán elbúcsúznak, és... És ekkor kezdődik majd az igazi társkeresés.

Ezek után ugyanis mi itt a Randiblogban egy szép nagy és népszerű posztban megjelentetünk mindent, amit tudunk önről. Egyrészt azt, hogy ön mit mond magáról – azaz a kérdésekre adott válaszait. Ez kb. azzal egyenértékű, ami a sima társkeresős profilokban lenni szokott. De mi másrészt hozzátesszük ehhez azt is, hogy dr. Csernus Imre mit gondol önről a válaszai alapján. Na melyik másik társkereső tud ilyet?! Harmadrészt pedig az újságíró rövid és őszinte beszámolóját is közreadjuk arról, hogy milyen önnel élőben randizni. Sőt, negyedrészt nem egy béna szelfi lesz a posztban önről, hanem egy profi fotós által készített, normális kép. A lényeg: nem trükközünk, nem szépítünk, hanem a valóságot mutatjuk meg, hogy milyen ön igazából, kívülről-belülről. Persze nem kell mindent teljes névvel-lakcímmel-telefonszámmal vállalni, szerepelhet nálunk álnéven is, ha nem szeretné, hogy a nevére guglizáskor egyből ez a poszt jöjjön elő a jövőben. Így az ön társkeresőposztját csak az fogja látni, aki szintén társat keres.

És mi ennek az egésznek az értelme? Hát természetesen az, hogy reményeink szerint a posztot rengeteg szintén egyedülálló Randiblog-olvasó meg fogja nézni. Ha ön megtetszik valakinek, az illető dob nekünk egy emailt, mi összekapcsoljuk önöket, és máris mehet az igazi, éles randizás! Persze körülményesebb ez így valamivel, mint regisztrálni egy sima társkeresőre, viszont több értelme van, hiszen itt garancia van arra, hogy aki a profilban szerepel, tényleg olyan, mint amilyennek tűnik.

Szóval jelentkezzen bátran, egészen októberig van rá ideje! Ugye ön is kíváncsi, hogy mit mondana önnek Dr. Csernus? Ha vállalkozik a velvetes társkeresésre, akkor ezt is megtudhatja, de persze egy hasonló elemzésért a FeelingFinderre is regisztrálhat! Aztán ha nem önt választottuk a próbarandira, akkor is figyelje a Randiblogot, hiszen hátha a társkeresős posztban majd lát valakit, aki felkelti az érdeklődését!

Vágjon bele, íme a kérdéseink!

Ha ön társat keres és szeretné, hogy a Velvet és Dr. Csernus Imre segítsen ebben, válaszoljon az alábbi kérdésekből legalább hétre! Válaszait legkésőbb 2014. szeptember 30-áig küldje el a Randiblog emailcímére, a tárgy mezőbe azt írja, hogy „társkeresés”!

  1. Mutatkozzon be, de csak adatokkal! Életkora, testsúlya, lakhelye, macskáinak száma, vércsoportja, minden jöhet, amit fontosnak tart!
  2. Meddig tartott legutóbbi párkapcsolata? Miért lett vége a kapcsolatnak?
  3. Mikor izgult legjobban életében?
  4. Mire a legbüszkébb?
  5. Ideális esetben milyen legyen az a személy, akit keres?
  6. Mit jelent az ön szerint, hogy két ember egymásnak lelki társa?
  7. Mondjon három dolgot, ami kizáró ok önnél! Olyan férfival/nővel nem randizom, aki...
  8. Mondjon három dolgot, amit szívesen megváltoztatna önmagában!
  9. Írjon két-két mondatot édesanyjáról és édesapjáról!
  10. Mi lesz, ha nem jön össze a társkeresés és ön ezután is egyedülálló marad, évekre, akár örökre?

Nem akar társat keresni, csak véleménye van?

Tessék, mondja el itt!

Kövessen minket a Facebookon is!