Marion Cotillard retus nélkül az olasz Vanity Fair címlapján

A színésznőt a francia Vogue magazin embereivel ellentétben úgy rakták címlapra az olasz Vanity Fair magazin munkatársai, hogy nem retusáltak rajta, írja a Huffington Post. A Ralph Lauren ruhában modellt álló Marion Cotillardot Bruce Weber fotózta. Valószínűleg a képen végeztek azért némi utómunkát, ám a színésznő a szeptemberi-októberi címlaplányokhoz képest messzemenően tökéletlennek tűnik.

Kattintson a nagyobb méretű képért!
Kattintson a nagyobb méretű képért!

Van gödör az állán, látszanak az erek a kézfején, az ujjait egyértelműen nem egy keresett kézmodell adta kölcsön. A képen láthatóak a kósza hajszálai, amit a grafikusok általában mániákusan eltűntetnek, a szeme alatt halványan látható a sötét karika, és a hónalja is természetesnek tűnik, legalábbis a bőre megfelelően ráncolódik.

Nem ez az első kezdeményezés arra, hogy a hírességeket retus- és sminkmentes állapotukban mutassák be a magazin szerkesztői. A trendet tavaly indította el az Elle magazin, miután Eva Herzigovát, Monica Beluccit és Sophie Marceau-t smink és retusálás nélkül rakta címlapra. Nemrég Jessica Simpson pózolt eredeti valójában a Marie Claire címlapján, ami azrt számított meglepőnek, mert az énekesnőt korábban sminkben is eleget piszkálták, főleg a súlya miatt.

Önök szerint melyik a jobb: a tökéletesre radírozott (például Madonna a Louis Vuitton kampányban) vagy a halandóságát bemutató hírességeket nézegetni a címlapokon?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek