Bimbót villant az androgün férfimodell

Két ausztrál modellel, az előző év stílusteremtőjével, a nőnek kinéző, ám férfi Andrej Pejiccel és Julia Nobisszal, illetve a holland Patricia Van Der Vliettel adja el 2012-es tavaszi-nyári kollekcióját a Superfine divatmárka. A tervező, Lucy Pinter a Harper's Bazaarnak úgy nyilatkozott, a soron következő nadrág kollekció ötletét abból az elképzelésből merítette, hogy a nők előszeretettel hordják a pasijuk ruháit, na meg belejátszott David Bowie is, és az a tétel, hogy a szépség nemtől független.

"Az androgünség tökéletesen belefér a rock'n'roll fogalmába. Órási rajongója vagyok az androgün rocksztároknak! David Bowie a fénykorában igazi androgün sztár volt, de olyanokat is ide sorolok, mint Bobby Gillespie [skót énekes - a szerz.]. Mick Jagger is pontosan ebbe a kategóriába tartozik - gyönyörű, de ezzel egyidejűleg férfi is" - magyarázta a lapnak az ausztrál tervező. Pinter hozzátette, a kaszting során hamar egyértelművé vált, hogy a lookboohkoz a 18. legkeresettebb férfimodellt, az androgün Pejicet kérik fel. "Aztán megláttuk Juliát. Egy csodálatosan szép nő, akit deszkás srácként is el tudtunk képzelni. Imádtuk" - mondta Pinter.

A húszéves Andrej Pejic, akit férfi és női modellként is foglalkoztatnak, mellkasát is megvillantja a fotókon, de nagy mellekre ne számítsanak, a push-up melltartó most nincs rajta.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek