Gyakorlatilag már csak az hiányzik Budapest megbénításának eszköztárából, hogy plutóniumbombát dobjanak le, ami az Országház felett felrobbanna, és lehetetlenné tenné a közlekedést hetekre a belvárosban (a romok miatt). Ugyanis a Police.hu legfrissebb híre szerint az egyik legdurvább eszközhöz folyamodik a rendőrség valami nem részletezett rendezvény miatt: a belváros legfontosabb útjait szakaszosan lezárják. Időben és térben ez a következőket érinti:

2014.november 14-én 13.00-16.00 óra közötti időszakban Budapest I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII. és XIV. kerületét.

Egy útvonalat is felrajzoltak az alábbi térképre:

Az útvonal betűkben így néz ki:

Hősök tere – Oktogon – Nyugati pályaudvar – Jászai Mari tér – Margit híd – Margit körút   Széll Kálmán tér  –  Batthyány tér   Fő utca   Clark Ádám tér – Lánchíd   Széchenyi tér   József Attila utca   Károly körút   Múzeum körút   Fővám tér – Szabadság híd   Gellért tér   Bartók Béla út   Villányi út   BAH-csomópont   Hegyalja út   Erzsébet híd   id.Antall József rakpart   Carl Lutz rakpart   Dráva utca   Dózsa György út   Hősök tere.

A Velvet megkereste a rendőrséget, és roppant informatív válaszukban közölték, hogy „a rendőrségre bejelentett rendezvény" miatt lesznek lezárások (az Origo szerint autós tüntetés lesz). A székesfőváros szerencséje, hogy a főbb csomópontokban rendőrségi forgalomirányítás segíti a közlekedőket. Fokozott figyelmet is kérnek a rendőrök, bár ez az egy helyben álló autókban nem lesz nehéz.

Kommentálná? A Facebookon tegye!