El se fogja hinni, de nyílt egy új, látványkonyhás hamburgeres: a Nyugatinál a Star Kebab mellett lévő újabb Burger House-ról van szó, ami egy elég visszafogott reklámmal indított: eszerint a Big Mac egy nagy nulla a kígyóuborkáshoz képest. 

Mi még emlékszünk arra, amikor gyorséttermi szinten kizárólag a meki jelentette a hamburgert, de ez már olyan rég a múlté, hogy az új, 3256. burgerező hírére annyira nem csaptuk a földhöz magunkat. De azért teszteltük. 

Nagy gond elsőre nem volt a hellyel, csak a bucit találtam indokolatlanul nagynak és puhának, nem ártott volna rápirítani egy kicsit. A szósz fojtogató, a hús viszont egészen finom, ami azért lényeges eleme a szendvicsnek.

A burgerek ára hétszáz és majdnem hatezer forint között mozog (ennyiért már 1 kiló marhahúst pusztíthatunk el). Menüben plusz 400 forintért rendelhetjük az ebédet, amihez körülbelül két kanál káposztasaláta és hét, azaz hét karika sültkrumpli jár. Evés közben pedig a tévén evőversenyek véget nem érő felvételeit nézhetjük, például, ahogyan egyesek egy egész marhát eltüntetnek, vészesen kevés idő alatt. 

A hamburgernél viszont ezerszer jobb, hogy a mosdót a szomszédos gyrosossal kell használni. Ha pisilni menet megcsapja a kebab illata, akár oda is átülhet, főleg, hogy a lejárat egy valóságos budilabirintus. Szag után érdemes menni, ha vissza akar találni a hamburgeréhez.