Kábelfektetés közben bombát találtak szombat délután Csepelen, a Szabadkikötőnél – közölte a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje. Bátyi Edina elmondta: a Weiss Manfréd utat 600 méter hosszan lezárják, a bomba beazonosításának idejére az ott dolgozó negyven embert elküldik a helyszínről, korlátozzák a csepeli HÉV forgalmát is.

A BKK a Facebook-oldalán ír a pótláról: „A H7-es hév helyett pótlóbuszok járnak a teljes vonalon. A pótlóbuszok terelt útvonalon, jelentősen megnövekedett menetidővel közlekednek, nem érintik a Szabadkikötő megállóhelyet, mert a Weiss Manfréd utat lezárta a hatóság. Kérjük és köszönjük utasaink türelmét és megértését."

Frissítés: Hatástalanították a csepeli Szabadkikötőben talált bombát – közölte a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje, Bátyi Edina. Egy amerikai bombát találtak, amelyet hatástalanítottak, majd a központi gyűjtőhelyre szállítják. A terület mintegy másfél órás zárása este fél nyolckor ért véget, a HÉV is újra jár ezen a szakaszon.