Március 19-én lerántottuk a leplet a Kolosy térről, ami a nemrégi felújítás ellenére elég leharcolt állapotban van. Nem is szöszölt sokat a III. kerület önkormányzata, felismerte a hibákat és udvarias levélben válaszolt. 

Szerintük a 2012-ben befejezett (EU-s pénzekből épített) Óbudai Promenád nevű projekt kifejezetten jó lett, hangulatos tereket hozott létre, aminek viszont ront az élvezeti értékén a sok hiba. Beismerik azt is, nem volt jó ötlet a félbevágott, csekély teherbírású macskakövek elhelyezése, de az áruszállítók is felelősek, ugyanis nem tartják be a súlykorlátozást. A rutinos kivitelező azonban elismerte a hibát, és garanciálisan kijavít a nyáron mindent. A burkolatot is strapabíróbb változatra cserélik.

A csúnya aszfaltos pótlások a forgalom zavartalanságát biztosították az óbuda-békásmegyeri válasz szerint, a kopott padokat pedig még a héten kicsinosítják. A túlcsorduló szemetesek ügyében ígéret ugyan nem született, de megjegyezték, ez a probléma inkább hétvégék után szokott előfordulni (tegyük hozzá, van egy-két szórakozóhely a környéken, az ezekbe látogató, kültéren iddogáló embereknek is szerepük lehet ebben).