Azt nem mondom, hogy közel van, hegyet kell érte mászni busszal vagy kocsival, de legalább elég csöndes a csillebérci Matiné Napozó, ami pénteken nyitott. Megnéztük, de nem azért, mert a Facebookon azt ígérték a szervezők, hogy nem lesznek károgó nyuggerek. Tényleg nem voltak (egy busznyi turisták kivéve, akik véletlenül tévedtek a medencéhez), de tömeg se. MÉG. A nyitás után pár órával ez még teljesen érthető. Meg az is, hogy nem sikerült megtudni, hogy a volt úttörő tábor kellős közepén pontosan mennyiért lehet strandolni. 

Olyan 1000–1500 lesz a belépő, de pénteken még nem kellett fizetni. A medence viszont tiszta, saját szemünkkel láttuk, ahogy pár óra alatt egy porszem sem maradt a vízben, addig sikálták. Az árak teljesen normálisak, egy hosszúlépés 300, egy limonádé meg 500 forintba kerül, szóval átlagos 7. kerületi árak ezek. Kaja is lesz, vasárnap például a Konyha vonul ki. 

Egyelőre úgy tűnik, hogy ide szakadtan nem illik jönni, fel kell öltözni rendesen. 

Az Ötkertet képzelje el fürdőruhában, de végül is nem mindegy, ha ilyen baromi jó helyen lehet a város felett? De. 

Nem is a nap, a víz vagy a fröccs a hely lényege, hanem hogy nem ordít egész nap Guetta az ember fülébe, a zene korrekt, buli is lesz, csak fel kell jutni. A Széll Kálmán térről mondjuk egészen egyszerű, a 21-es busz odavisz. Aki nagyon elvetemült, felőlem fel is biciklizhet, izomgörcs nélkül a fogassal. Naptejet vigyen, már simán le lehet pirulni, most már én is tudom! Ha még nincs ötlete a hétvégére, itt a program:

Szóval mehet Csillebércre