fasz

Lengedező fasz futott szembe a Margitszigeten

2015.06.03. 13:13

Egy olvasónk szerda reggel 7 óra magasságában szembetalálta magát egy csupasz férfival, aki futott felé, azt kiabálva: még egy csaj. A meztelen férfi harmadmagával igyekezett megszabadulni a ruháitól. 

„Reggel 7-kor elmentem futni a  Margitszigetre, a futókört elhagyva a virágos rétre mentem, ahol nem hittem a szememnek korán reggel: szembefutott velem egy lengedező fasz, egy kék-fehér dzsekis férfi személyében. Eleinte még volt rajta nadrág és gatya, rohant felém, azt kiabálva, még egy csaj!, és közben vetkőzött. Aztán megvált a nadrágjától és a gatyától, majd kitárt karokkal rohant felém. Aztán észrevettem, hogy van még vele két csaj és egy faszi a bokroknál, ők a háttérben mindannyian egymásról cibálták le a ruhákat. Mindezt egy napsütéses szerda reggelen. Visszamentem a rekortánra futni, és otthagytam őket, sajnálom, hogy nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy azonnal lefotózzam, amikor kiabálva rohant felém - őszintén szólva először  inkább ijesztő volt, mint vicces" – írta Klotild, akinek természetesen nem ez a neve. 

Ha ön is észlelt hasonlót a Margitszigeten szerda reggel, esetleg van fotója is a történtekről, küldje el a velvet@mail.index.hu e-mail címre.