Ha szokott járni az Örs vezér téri aluljáróban, és néha elmereng, jó volna most lecsúszni egy hatalmas gumicsúszdán, – vagy azért, mert az aluljáró élménye elviselhetetlen, és jobb lenne hamar túlesni rajta, vagy azért, mert az aluljáró szuper, és jó lenne a hangulatot egy gumicsúszda-élménnyel megkoronázni – ezt a dilis tervet július 2-án, csütörtök reggel 7-től este 6-ig szabadon megteheti, ráadásul INGYEN!

Ha ön nem csak kicsit, hanem teljesen őrült meg, feltétlenül azt ajánljuk, ne csak úgy szimplán csússzon le, tegye a dolgot emlékezetessé. Érkezzen a helyszínre fürdőruhában, lehetőleg minél hamarabb, mert 10 órától a szervezők strandbelépővel jutalmazzák az első 3 fürdőruhás megjelenőt. Nem tudni, milyen strandra szól a belépő, de nem lenne jó érzés egy ilyen párbeszédet átélni hetven évesen?

2065. JÚLIUS 2-ÁN

- Nagyi, mesélj már nekünk valami dilis sztorit az atomháború előtti időkből!

- Mit is meséljek az én drága unokáimnak? Mondjuk legyen az, amikor mai napon, éppen 50 évvel ezelőtt, 2015. július 2-án szabadnapos voltam, és tudjátok, mit csináltam? Ettem egy hotdogot az Ikeában, aztán bikiniben lecsúsztam az aluljáróba egy óriásI gumicsúszdán. Micsoda idők voltak azok!

- Inkább hagyjuk, Nagyi, megint összevissza beszélsz! 

Még akkor is, ha ez az óriáscsúszda igazából csak egy strandpromó, és már tavaly is volt ilyen az Árpád hídnál.