Amit nem értünk

Ezt a hírt 17:17-kor kiadta az MTI, négy perccel később pedig visszavonták, mert „tévedésből került be a hírfolyamba”. Még ezt a dörgedelmet mellékelték. „Emlékeztetjük tisztelt előfizetőinket, hogy az MTI-vel kötött előfizetői szerződés értelmében a visszavont anyag nem használható, arra semmilyen formában sem hivatkozhatnak.”

Azt mondja, és a Velvet kérdésére megerősítette a BKK, hogy hétfőn, vagyis július 13-án felújításokba fognak a Ferenc és a József körúton. Vízvezetékeket újítanak fel, várhatóan szeptember második feléig, és igen, forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Mester utca és a Rákóczi tér között zajlanak majd a munkák, a korlátozás a nagykörút Blaha Lujza tér felé vezető oldalát érinti, ahol a parkolósáv ideiglenesen megszűnik. Viszont a Petőfi híd felé vezető oldalon is lesznek sávlezárások. 

Fontos még: hétfőtől két hétig  lezárják a parkolósávolt a Ferenc körúton, a Mester és a Tűzoltó utca között. A hétvégeken a Mester utcánál csak egy sávon haladhatnak majd a Nagykörúton a Blaha Lujza tér felé. A Mester utcából viszont továbbra is mindkét irányba lehet kanyarodni majd a körút felé.  A munkavégzés első ütemei a Nagykörút Petőfi híd felé vezető oldalát egyelőre nem érintik.