A Bors szerint azon a tálalópulton is szexeltek a szereplők, ahová a tálcáikat, ebédjüket rakják a vendégek. A mókába az étterem pincérei is beszálltak: egyikük megpaskolja a főszereplő lány fenekét.

Az interneten is fellelhető hétperces videóban egy fekete hajú nő és egy fekete pólós fiatalember szexel az önkiszolgáló pulton. A jelenetben nemcsak a főszereplők láthatóak, hanem az étterem pincérei és vendégei is. Az akció az ő jelenlétükben és aktív tetszésnyilvánításuk mellett zajlik.

„Biztosan fertőtlenítették a helyszínt a forgatás után, de nem szívesen ennék ott, ahol ilyen jeleneteket vettek fel. Ez egy vérprofi nyilvános pornófilm. A műfaj lényege, hogy nyilvános helyeken, utcán, járműveken, vagy akár egy étteremben legyen a helyszín. Legtöbbször a közönséget is statiszták, színészek játsszák.” - reagált a felvételekre Kovács Kovi István pornófilmrendező, aki nem készít ilyen filmeket, mert a nyilvános forgatást akár gyerekek is megláthatják.

Az étterem külföldi tulajdonosa a lapnak megerősítette, hogy az üzlethelyiségben valóban forgattak pornót, de azt mondta, hogy a videó még azelőtt készült, hogy megnyitotta volna a helyet, és különben is, ő elítéli az egészet.