Az Állatvédőrség tette közzé a Facebookon, hogy a "nagy plázák közül elsőként" az Allee Bevásárlóközpont szeptember 23-tól beengedi a plázába a kutyákat. A kommentelők azt írják, hogy nem az Allee az első, amelyik beengedi a kutyákat. 

„Gyertek el az eseményre, hiszen – többek között - Halász Árpád és a GKSK bemutató keretében beszél arról, hogyan kell kutyával viselkedni egy plázában, illetve Mányik Richárd a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület elnöke mutatja be, hogy mit is tud egy segítőkutya egy üzletházban. Mindemellett megismerkedhettek a bevásárlóközpont által már felállított kutyaitatóval.

Időpont és helyszín: 2015. szeptember 23.(szerda), 15:00, Budapest, 11. kerület Allee Bevásárlóközpont, II. emelet, Best Byte üzlet előtt" – posztolta az Állatvédőrség a Facebookra.

Már csak az a kérdés, hogy mekkora méretű kutyákat engednek a plázákba, illetve, hogy a boltokba is behetnek-e vagy sem. Végülis elég nehéz elképzelni, ahogy a Zarában ruhákat vásárol bárki úgy, hogy pórázon tartja a 20 kilós vizsláját maga mellett. És a többi vásárló sem biztos, hogy örülni fog.