A Corvin pláza mögött, a nagyon elegáns Corvin sétány egyik épületének aljában (itt) található az egyik Las Vegas Casino, amit köznyelven Andy Vajna kaszinójának szokás hívni (mert az). Olvasónk küldött róla két képet, övé a szó:

„Pár hónapja, amikor erre jártam, azt láttam, hogy a viszonylag új burkolatot részben felszedték, gondoltam, biztosan szigetelnek, vagy csatornáznak, vagy ilyesmi. Néhány napja megint arra jártam, hát egyáltalán nem erről van szó: egy világító óriásfeliratot raktak ki a kaszinó elé. Így néz ki este, a szemben lakók biztosan örülnek neki.

Bónusz, hogy erre a bazinagy reklámra (térbetű!) még azt is odaírták – több nyelven –, hogy ne másszon fel senki.”

Azon kívül, hogy nem néz ki valami jól, és megeszi a járda egy részét, ez a reklám még egészen értelmetlennek is tűnik. Ha az alábbi térképet megnézik a kaszinó ezen a sarkon van. A Google-autó nagyon régen járt arra, de higgyék el, ahol itt még építési telek van, ott a valóságban lakóház, irodákkal, effélékkel. Szóval van egy hatalmas, világító felirat, amelyet a szemközti ház lakói élvezhetnek főleg (bár szépen nőnek előtte a fák) – máshonnan nem látni, aki meg arra jár, annak nem kell reklám, a kaszinót anélkül is észreveszi.