Máris eltelt egy hét, de csakis azért, hogy újra ajánlhassuk önnek Budapest remekbe szabott programjait, amelyeken kötelező megjelennie, ha nem akar látványosan unatkozni otthon a négy fal között. 

Június 29., Szerda

A nagyon kulturális oldalunknak köszönhetően már múlt héten jeleztük, hogy a mai nappal nyílik a Modigliani életmű-kiállítás. Ne feledjék ezt se, de azért a biztonság kedvéért mutatunk egészen más jellegű programot is mára, ez pedig a Tetovált Lányok Szépségversenye, amelyet 19 órától tartanak a DiVino Gozsduban. Ha nem szavazott a lányokra, az se baj, mert most lesz alkalma élőben megtekinteni őket.

Június 30., Csütörtök

Bár azt még nem állíthatjuk, hogy szokásunkká vált zsibvásárokat vagy piacokat ajánlani, de van rá esély, hogy rendszeresíteni fogjuk az ilyen jellegű programlehetőségek bemutatását. Ennek oka, hogy ismét találtunk bizalomgerjesztőt, ez pedig Nagy Budapesti Kultúrzsibi néven létezik, ahol antik kincsek és retró kacatok keveredéséből létrejött holmikra lehet vadászni, legközelebb 30-án, 8-16 óráig, az Akvárium Klubban. 

Július 1., Péntek

Alighanem a péntek a legmegfelelőbb nap arra, hogy lovakat és versenyagárokat nézegessen-éljenezzen az ember családilag, erre pedig az egyetlen alkalmasnak tekinthető helyszín a budapesti Kincsem Park. Itt kezdődik pénteken 16 órakor a háromnapos Derby, amelynek első napján Molnár Ferenc Caramel is koncertet ad pontosan 20:45-től. 

Július 2., Szombat

Június 23. és július 20. között zajlik a nyári fesztivál a Cirko-Gejzírben, ahol olyan filmeket tekinthet meg, amelyeket máshol nem valószínű. Itt a műsor, szemezgessen bátran, ha pedig nem érzi feltétlenül szükségét a napon aszalódásnak, szombaton helyette mozizzon egy nagyot!

Július 3., Vasárnap 

Vasárnap zárul a szintén háromnapos eseménnyé alakított Hungarian Barbecue Allstars Grill 'n' Beer Fesztivál a Millenáris Parkban

Ezen az eseményen - nem árulunk zsákbamacskát - az ön legfontosabb feladata kétség kívül az evés lesz. Jó hír továbbá (már ha lehet ezt még fokozni), hogy a vegetáriánusoknak is kedveznek a szervezők, szóval nem lesz kötelező négy kiló marhaszegyet elfogyasztania senkinek, de ha sikerül, azzal se lesz probléma.  

Július 4., Hétfő

Ha már egyszerűen fizikai képtelenségnek tűnik a majdnem frissen született gyerekét elhelyezni valakinél vagy csak semmi pénzért nem bízná senki másra, viszont ezzel együtt úgy érzi, sport nélkül nem élet az élet, akkor a Bike With Baby-t önnek találták ki. 

Feladata: helyezze a gyereket a hátára (mármint az önére, ne a sajátjára), és máris indulhat a spinning!

Helyszín és időpont: Gilda Max Savoya, 10:15

Július 5., Kedd

Semmiképp sem szabad elmennünk a hír mellett, hogy játékkiállítás nyílt Budapesten. Ez pedig - lássuk be - nem csak a gyerekeknek nagy öröm, szóval érdemes az unalmasnak tekinthető kedd délutánt néhány plüssmackóval színesíteni. 

Július 6., Szerda 

Melyik az a hely, ahol gondtalanul elvannak egymás mellett az állatok és az emberek, miközben szól a klezmer és a látogatóktól kezdve a szurikátákig mindenki parádésan szórakozik? Nem olyan nehéz kitalálni, de azért megmondjuk: ez a hely a Fővárosi Állat- és Növénykert, amely július 6-án vág bele abba a programsorozatba, amelyet úgy neveznek, Zenés Állatkerti Esték. Az első estét a Budapest Klezmer Band kezdi este fél 9-kor, a főkapunál. Haladjon el, nézze és hallgassa meg őket!

A programajánlónak a Schweppes támogatta, önnek pedig segítenek összemixelni egy Mojito Bitter koktélt: