Olyan rég találkoztunk a francia dj-vel, hogy szinte kezdtük elfelejteni. Még jó, hogy a Sziget vasárnapi programja emlékeztet bennünket, milyen gyakori vendég nálunk Guetta. Ő lesz a hétvége utolsó fellépője a Nagyszínpadon, de előtte még akad pár ajánlatunk aznapra. Ja, és el ne felejtsen szavazni, mit választ, vagy választana a fesztiválon! 

Egy kis előzetes Guettáról, Guettától

@fmifofficial !

A video posted by David Guetta (@davidguetta) on

Aki inkább a koncertekért van oda, és nem a pult mögött álló dj-kért, az is találhat magának programot, például elmehet a Sum 41 délutáni fellépésére. 

Mire megy vagy menne a Szigeten vasárnap (Nagyszínpad)?

És még:

  1. Pom Pom party: A Nagyszínpad előtt minden nap van valami show Rihanna napján tapsrúd party, szombaton Zászló party. Vasárnap meg jön a Pom Pom. POM. 
  2. Baross Imre Artistaképző: a labda: A koncertek között érdemes felfedezni a Szigetet, még ha visszajáró fesztiválozó, akkor is találhat olyan programot vagy sátrat, amit még nem látott. Most viszont nem a már feltérképezett sztripklubot ajánlanánk a megdöbbentően erős füstgéppel, hanem mondjuk a cirkuszt, ahol minden nap 17.20-tól kezdődik az artistaképző labdás előadása. Menjen el, nézze meg, csodálkozzon rá!
  3. A hurok: A Sziget mozi vasárnap esti kínálatában egy magyar akciófilmet nézhet meg. Trailer itt, a filmet magyarul, angol felirattal vetítik.  

További programok erre