459229372

Már megint bulizhat egy nagyot David Guettára!

2016.08.14. 11:26

Olyan rég találkoztunk a francia dj-vel, hogy szinte kezdtük elfelejteni. Még jó, hogy a Sziget vasárnapi programja emlékeztet bennünket, milyen gyakori vendég nálunk Guetta. Ő lesz a hétvége utolsó fellépője a Nagyszínpadon, de előtte még akad pár ajánlatunk aznapra. Ja, és el ne felejtsen szavazni, mit választ, vagy választana a fesztiválon! 

Egy kis előzetes Guettáról, Guettától

@fmifofficial !

A video posted by David Guetta (@davidguetta) on

Aki inkább a koncertekért van oda, és nem a pult mögött álló dj-kért, az is találhat magának programot, például elmehet a Sum 41 délutáni fellépésére. 

Mire megy vagy menne a Szigeten vasárnap (Nagyszínpad)?

 • 235
  David Guetta (21.15)
 • 86
  Sum 41 (17.45)
 • 68
  Halott Pénz (16.00)
 • 55
  Tinie Tempah (19.30)
 • 29
  Csak a Pom Pom Party! (19.00)

És még:

 1. Pom Pom party: A Nagyszínpad előtt minden nap van valami show Rihanna napján tapsrúd party, szombaton Zászló party. Vasárnap meg jön a Pom Pom. POM. 
 2. Baross Imre Artistaképző: a labda: A koncertek között érdemes felfedezni a Szigetet, még ha visszajáró fesztiválozó, akkor is találhat olyan programot vagy sátrat, amit még nem látott. Most viszont nem a már feltérképezett sztripklubot ajánlanánk a megdöbbentően erős füstgéppel, hanem mondjuk a cirkuszt, ahol minden nap 17.20-tól kezdődik az artistaképző labdás előadása. Menjen el, nézze meg, csodálkozzon rá!
 3. A hurok: A Sziget mozi vasárnap esti kínálatában egy magyar akciófilmet nézhet meg. Trailer itt, a filmet magyarul, angol felirattal vetítik.  

További programok erre