BJASZ20160226008

Meztelenre vetkőzött egy nő a 3-as metrón

2016.10.18. 11:57

Még ruhában szállt fel a 3-as metróra kedden egy nő, aki útközben aztán teljesen meztelenre vetkőzött. Az Origonak (itt fotót is talál) egy utas számolt be a történtekről és arról, hogy a zavart nő viselkedésére senki sem reagált.

Az asszony egyébként Árpád hídnál szállt fel és egyelőre nem tudni meddig jutott. Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget és a BKK-t is, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük.

Frissítés: Megkaptuk a rendőrség válaszát, amiben azt írják, hogy a rendőrségre ezzel  az esettel kapcsolatban nem érkezett bejelentés, feljelentés.

Frissítés 2: A BKK válaszában azt írja, hogy a vonat járművezetőjének az utasok szóltak arról, hogy az egyik kocsiban egy nő levetkőzött, amiről a jármű vezetője tájékoztatta a metró forgalomirányítását. A központi forgalmi menetirányító a vonatot a Gyöngyösi utca megállójában tartotta, és a helyszínre küldte a forgalmi személyzetet is.

Az állomási diszpécser a járművezetővel együtt a peronra kísérte a hölgyet, aki ekkor mályvaszínű felsőt és fekete nadrágot viselt, de a zoknija, a cipője és a kabátja a földön hevert.

A peronon a hölgy felöltözött, majd elhagyta a metrót. A BKK szerint forgalmi szempontból az eset további intézkedést nem igényelt, a szerelvény is csak mindössze három és fél perc késéssel közlekedett tovább. Pótdíjazásra nem volt szükség, ugyanis a nő nem találkozott ellenőrökkel.

A BKK üzletszabályzata szerint egyébként kizárható a személyszállításból az az utas, aki botrányosan viselkedik vagy más módon a többi utast magatartásával zavarja. Ezen kívül tilos jogszabályba ütköző, illemsértő vagy az utazási feltételekbe ütköző módon viselkedni.