Október 28-29-én Whisky Show-t tartanak a Corinthia Hotelben a Nagykörúton. Mi az első napon látogattunk el az eseményre, ahova érdemes úgy menni, hogy az ember előtte eszik egy kicsit, hogy ne szálljon a fejébe a rengeteg megkóstolható ital.

Bár a fő műsorszám a whisky, rengeteg fajtával, gyártóval és különlegességgel, lehet közelebbről ismerkedni más italokkal is, van például cognac, armagnac, rum és Metaxa, plusz nekem sikerült egy pálinkába is belekóstolnom. Az esemény első számú vendégitala pedig a gin, aminek idén külön teraszt szenteltek a szervezők.

A kiállítókkal és képviselőkkel jókat lehet beszélgetni, de vannak előadások, van mixerverseny is, plusz a belépőhöz jár egy pohár meg egy adag kupon és lehet iszogatni-kóstolgatni. Mi is szeretjük a kvízeket, ön is szereti a kvízeket, ezért úgy döntöttünk, a legjobb lesz, ha kvízformátumba rendezzük, amit a rendezvényen megtudtunk a whiskyről és a show-ba bekerült többi italról. Marha nehéz lett, szóval nem valószínű, hogy hibátlanra ki fogja tudni tölteni.

A kérdéseket saját fotóinkkal illusztráltuk, szóval már csak ezért is érdemes végigkattintani.

10 jó fotó, 10 nehéz kérdés, lássuk, mennyit talál el!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »