Idén ősszel mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb, saját gyártású sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert. A sorozat főszereplője Stana Katic, akit a Castle-ből és A Quantum csendje című James Bond-filmből ismerhet.

A sorozat egyértelműen thriller lesz, tele mindenféle izgalommal, amelyek mind a főszereplő FBI-ügynök emlékezetkiesésének problématikájából fakadnak. Számunkra mindez azért is érdekes, mert a filmhez kapcsolódó teasert Budapesten, a víz alatti jeleneteket pedig egész pontosan a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában forgatták Mihola Péter, a Television Networks CE kreatív vezetőjének koordinálásával. 

Persze az uszodában felvett jelenetekben nem Stana Katic játszik, hanem az Európa-bajnok bronzérmes búvárúszónő, Vancsura Anikó. A stáb pedig a következő személyekből tevődik össze: 

Koncepció/rendezés/vágás: Mihola Péter, producer: Tokay Péter, DOP: Hartung Dávid, gyártásvezető: Tokay Anett, styling: Hornyák István, grafikai utómunka: Sárffi Soma, Szobota Viktor, hangutómunka: Szentgáli György, zene: Hard Beatings (The Houdinis)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nálunk forgatták az AXN új thriller-sorozatának trailerjét

A sorozatban egyébként a Castle főszereplőnője játszik, de a víz alatti jelenetekben egy magyar Európa-bajnok bronzérmes búvár helyettesítette.

2 · Jul 05, 2017 02:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments