Szeretjük a magáncélú, de közszemlére tett üzeneteket, főleg közülük a vicces/furákat. Most egy olyat mutathatunk, ami különösen szívmelengető, plusz jópofa dolog elképzelni, hogy ki lehet Hugó (vagy ahogy a plakát írja, HUGO), és hogy milyen kapcsolatban lehet azzal a valakivel, aki a plakátot ekkora műgonddal, ilyen ügyesen, ráadásul ennyire szuper rajzokkal elkészítette. És egyáltalán: milyen körülmények között tűnhetett el ez a busz? És vajon mit fog szólni Hugó, ha megtudja, hogy mégis megvan elveszettnek hitt játéka?

Soha nem fogjuk megtudni a válaszokat ezekre a kérdésekre, az egyetlen konkrétum, amit hozzá tudunk tenni mindahhoz, amit a szöveg tartalmaz (és amit nem tartalmaz), az az, hogy a hirdetésből jó néhány példányt a Városligetnél láttunk ma reggel, a Dózsa György útnál egy trolimegállóban. Ha ön ismer egy Hugót, aki ezen a környéken lakik, szóljon neki!

FRISSÍTÉS!

Pár órával a poszt megjelenése után az alábbi e-mail érkezett szerkesztőségünkbe.

Kedves Velvet!

Én vagyok Hugo anyukája!

Ma reggel ovi után a munkahelyemre indultam és a zebránál a Dózsa György útnál botlottam bele a plakátba. Nagyon nagyon megörültem neki, mert a kisfiam nagyon szomorú volt, hogy fent hagytuk a 70-es trolin, még hetekkel ezelőtt. Nagyon nagy örömöt okozott vele, hogy ilyen műgonddal és becsülettel kiplakátolta a környező utcákat.

Felhívtam a számot és beszéltem a becsületes megtalálóval, akivel holnap reggel találkozunk.

A mai napom még nagyobb meglepetése az ön cikke volt, aminek linkjét egy barátnőm küldte el teljesen függetlenül a ma reggeli eseményektől.

Jelentem: megvan Hugó!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A hét plakátja: meglett Hugó busza!

Aki a Városliget környékén lakik és ismeri Hugót, szóljon neki! Nagyon fog örülni.

5 · Dec 19, 2017 10:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments