A mi házunkban folyton történik valami. Erzsébetvárosban lakom, és a legújabb fejlemény, hogy az egyébként kissé kétségbeejtő állagú liftben megjelent az alábbi graffiti. Ennyi a tény, innentől kezdve minden csak az én értelmezésem, ami persze simán lehet, hogy nem pontos. De úgy tűnik, valaki azt rondította oda a liftajtó tetejére belülről, hogy

Jatt??? III. em.

Egy ilyen graffitiről az jut az ember eszébe, hogy nyilván jött egy pizzafutár vagy más ételkiszállító, felvitt a harmadikra egy szállítmányt, de nem adtak neki borravalót, akik a kaját rendelték. Ettől a futár feljogosítva érezte magát arra, hogy bosszúból odafirkáljon a liftajtóra, hogy majd jól elszégyelljék magukat a harmadik emeleti lakók.

Hát a ház összes lakója nevében nagyon köszönöm, hogy azért, mert ő elesett 500-700 forinttól, most nézhetem ezt az ocsmány firkát, akárhányszor liftezek. És hát ahogy menet közben nézegetem ezt a graffitit, az jut az eszembe, hogy aki akkora paraszt, hogy sértődöttségében odarondít egy liftbe, annak én sem szívesen adnék borravalót. Pitiáner és frusztrált nagyon sok ember Budapesten, és ennek talán részben az az oka, hogy folyamatosan egymás arcába dörgöljük a pitiánerségünket és a frusztráltságunkat.

Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy kitől rendelt a harmadik emeleti lakó, mert szívesen megkérdezném a kajaszállítót, hogy mit szól ahhoz, hogy az alkalmazottja graffitizik a liftbe. Meg persze azért is jó lenne tudni, hogy melyik cégtől jött ez a futár, hogy nehogy véletlenül valaki még egyszer rendeljen tőlük. Maradjon még egy kis üres felület a lift falán!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liftgraffitivel állt bosszút a hoppon maradt kajafutár

Ő nem kapott borravalót, úgyhogy most a ház összes lakója ezt a förmedvényt nézze liftezés közben. Hát kösz.

63 · May 17, 2018 02:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments