A fenti borítóképen Timothée Chalamet látható, aki az idei Oscar-gálán a legjobb színész díjára volt jelölve a Szólíts a neveden című filmért, de szerepelt még egy filmben, amit a legjobb film díjára jelöltek, a Ladybirdben. Timothée Chalamet egy-másfél évvel ezelőtt relatíve ismeretlen volt még, de két 2017-es filmjének sikere óta szupersztárnak számít.

Amint azt már májusban tudni lehetett, Chalamet most V. Henriket játssza egy készülő Netflix-filmben, aminek a címe az, hogy The King (A király), és aminek a forgatása részben Angliában, részben Budapesten zajlik (ezt írta legalábbis kftv.com). Egy olvasónk jelentette, hogy szombaton össze is futott a 22 éves amerikai színésszel a belvárosban, a Nagykörúton. Fotót is küldött.

Ma este Timothée Chalamet sétálgatott a körúton. Többen megismerték, de gyorsan elment taxival és nem akart szelfit csinálni. Csak oldalról sikerült elkapni. Egy fan csinálta a cipőt és a gatya is az, amit korábban már hordott

– írta olvasónk üzenetben a kép mellé. Timothée Chalamet különös ismertetőjele továbbá, hogy szereti a nadrágja szárát betűrni a zoknijába, amint az a képen is látható. Ugyanebben a filmben egyébként Timothée Chalamet-n kívül többek között Joel Edgerton, Robert Pattinson és Lily-Rose Depp is szerepel, szóval aki velük fut össze a napokban Budapesten, az se lepődjön meg. Ha látja valamelyiküket, kérjük, értesítsen bennünket is!

FRISSÍTÉS

Egy másik olvasónk a cikkre mailben reagálva a következőt tette hozzá a fentiekhez:

A The King című film bizonyos jeleneteit egy Tát nevű kedves kis városka dunai szigetén forgatták. A sziget a forgatás idejére le volt zárva a nagyközönség előtt! Egyébként gyönyörű környezetben, tájvédelmi körzetben található.

Egy harmadik olvasónk pedig a Forma1-es boxutca-látogatás során látta és gyorsan le is fotózta. Mivel csak messziről sikerült lefényképezni, ezért segítünk megtalálni a színészt, ő az a háttérben, szürke pólóban:

Köszönjük!

Látott egy sztárt Budapesten?
Mesélje el nekünk!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A 22 évesen Oscarra jelölt Timothée Chalamet itt van Budapesten

A Szólíts a neveden és a Lady Bird színészét a körúton fotózta le egy olvasónk. Chalamet a The King című filmet forgatja, amiben V. Henriket játssza.

79 · Jul 22, 2018 01:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments