Az egykori műsorvezetőnő Facebook oldalán fogalmazta meg markáns véleményét a hazai hírességek Will Smithszel való fotózásáról. Meglátása szerint azok az influencerek és celebek, akik a hollywoodi sztárral készült fotóiktól remélik a likeokat, nem mások, mint kullancsok, sőt egyeseket egyszerűen "szarnak" titulált.

Jajj Istenem! Látom ezt a sok nyomorult influenszert , most mindegyik Will Smith-szel akar majd fotózkodni, meg van aki már fotózkodott is. Közben meg ahogy látom akkora senkik vagytok, értsétek már meg, ha van egy aranytömb és mellé raksz egy kupac szar darabot az a szardarab nem lesz aranytömb, az bizony szardarab marad. Na így van ez az influenszer-kullancskodással is : hiába állsz oda Will Smith mellé, és posztolgatod, hogy mekkora király vagy nem vagy király csak egy kullancs influenszer, akinek az oldalán most Will Smith kapja a lájkokat. Will Smith a főszereplő , te meg egy statiszta a saját oldaladon. És végül megkérdezném az aranytömbös hasonlatomban melyik vagy te , és melyik Will Smith? 

- írta közösségi oldalán Baukó.

Jajj Istenem! Látom ezt a sok nyomorult influenszert , most mindegyik Will Smith-szel akar majd fotózkodni, meg van aki...

Közzétette: Eva Bauko – 2019. szeptember 25., szerda