Igen, jól olvasta. A zenészként is aktív Will Smith ugyanis DJ Jazzy-vel karöltve ma este ingyen és bérmentve szórakoztatja Budapest lakóit a bazilika előtti Szent István téren – írja a Blikk.

A színész egyébként már megérkezett Magyarországra, ahová a neje is vele tartott. Jada Pinket Smith egy kép erejéig össze is bújt Giannival, az olasz gasztorguruval, aki azóta sajnos törölte a fényképet. A színész természetesen gőzerővel készül az estére, az Instagramjára is poszolt egy videót, amelyben beharangozza fellépését - amely mellesleg éppen az 51. születésnapjára esik!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

He’s the DJ, I’m the birthday boy. Budapest see you tomorrow!! 📹: @westbrook

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

A napokban kerül sor Smith új filmjének bemutatójára is. A színész ebben az ügyben is elég nagyvonalú volt, ugyanis a UIP-Duna Film bejegyzése szerint néhány lelkes rajongó részt vehet a Gemini Man vörös szőnyeges premierjén.

A nagyszabású esemény a helye még kérdéses, az viszont biztos, hogy Smith itt tartózkodása hajmeresztő összeget kóstál. A Blikk információi szerint ugyanis a gálára körülbelül 100 külföldi újságírót és természetesen tévéstábot is várnak, akiknek az elszállásolásáért a Paramount Pictures közel 150 millió forintot hagy Budapesten.

A lap szerint Smith tavaly nagyon elégedett volt a Gresham-palotai szállásával, így idén is oda vonul majd vissza a banzáj után. Addig azonban a jelek szerint igyekszik kiélvezni Budapest adottságait, járt például a Széchenyi fürdőben is, ahol összefutott egy hazai vloggerrel. Henry Kettner lőtt is Smith-el egy képet az Instára, mellé pedig a következőt írta:

Hihetetlen napon vagyok túl. Megismerkedtem egy hihetetlen jófej külföldi csapattal, rengeteg új ismerőst és barátot szereztem. És ez még semmi, ugyanis a nap végén találkozhattam és pár percet beszélhettem Willel, aki elképesztően laza és közvetlen. Hihetetlen élmény volt, és ez is egy a kevés olyan dologból, amit soha életemben nem fogok elfelejteni. Köszönöm a lehetőséget

FRISSÍTÉS:

A szóban forgó Széchenyi fürdőben Kulcsár Edina is találkozott a színésszel, aki természetesen szíves örömest lefotózkodott a szépségkirálynővel.

Még biztosan lesz alkalmam mesélni a tegnapról, így ehhez a képhez most nem is fűznék túl sok mindent, csupán annyit, hogy nagyon hálás vagyok mindenkinek aki kitalálta ezt a szuper napot, hogy meghívást kaptunk rá és persze, hogy találkozhattunk egy ilyen ikonikus és egyben fantasztikus emberrel, mint Will Smith

– szól Kulcsár Edina boldog posztja.