Vadonatúj helyszínen várja a szelfizni vágyókat a Museum of Sweet and Selfies No. 2: Bubbles. A Rákóczi úti épület három emeleten nyújt lehetőséget a lehető legjobb fotók elkészítésére, miközben koktélokkal és egyéb finomságokkal is lazíthatnak a vendégek.

Gangel Lilla és Koltai Balázs új koncepciót álmodott meg a tavaly megnyílt szelfi múzeum óta. Egy nagyobb, merészebb, exkluzívabb helyet szerettek volna alkotni vendégeik számára, amelyhez nem sajná

9 hónapon át folyt a munka, a különleges létesítményen  számos művész dolgozott, többek között fénytechnikusok, szobrászok és festőművészek is.

A Museum of Sweets and Selfies - Bubbles további különlegessége egy 12 ezer buborékkal feltöltött medence, amibe egy csúszdán át érkezhetnek meg a vendégek, a parton pedig egy koktélbár italkínálatából választhatnak. A különleges múzeum november 23-ától várja az érdeklődőket, akik fotózkodhatnak egy pasztell rózsaszín Trabantban, egy 19. századi velocipéden, lovakon, és sok egyéb más mellett egy pénzzel teli kádban is.