Pap Lajos kőfaragó, kőszobrász készíti Andy Vajna síremlékét, és az Instagramon már elérhető több fotó és videó is a hamarosan teljesen elkészülő műről. Alább az látható, hogyan állították fel az oszlopot Budapesten, a Fiumei úti sírkertben – egy ehhez hasonló felvételt a 2019 januárjában elhunyt producer özvegye, Vajna Tímea is megosztott egy Instagram-storyban.

Pap Lajostól a következőket tudtuk meg a készülő síremlékről:

Az emlékművet Vajna Tímea inspirálásával terveztem. Még nincs teljesen kész. Első fázisban az alépítmény az oroszlánnal készült el. Utána kézzel faragtuk ki a kónuszos, kannelurás gránit oszlopot. 1,3 tonna! És most készül a bronz filmtekercs, üveg filmkockáin Vajna, Stallone és Schwarzenegger lesz látható. Készül még további film is és fotók a munkálatokról!

Az eddig elkészült mű az oszloppal és az oroszlánnal ezen a képen is jól látható.

 Az emlékműhöz bronz szivar is készült, utalva Andy Vajna szenvedélyére.

Az alábbi képen pedig a helyszínre szállítást megelőző műhelymunka egy jelenete látható, éppen készül a bronz filmszalag.

A filmszalag kockáiban a következő képek lesznek elhelyezve, az elsőn Sylvester Stallone látható, a másodikon Andy Vajna, a harmadikon  Arnold Schwarzenegger és Andy Vajna.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Már áll Andy Vajna síremléke, íme az első fotók

Oroszlán, szivar és Stallonét, illetve Schwarzeneggert ábrázoló filmtekercs fogja díszíteni. Az emlékmű még nincs teljesen kész.

76 · Mar 19, 2020 01:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments